lab501.ro

Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 July, 2022.

Concluzii

 
Am testat Maono HD300 TikMic in mai multe aplicatii, de la OBS si TeamSpeak si pana la Facebook Messenger si am fost placut impresionat de calitatea audio oferita de acesta. Indiferent daca discutam despre streaming, gaming in echipa sau video conferinte, Maono HD300 TikMic ofera un sunet clar, puternic, net superior microfoanelor incorporate in cele mai moderne headset-uri. Desigur, avem de-a face cu un microfon dinamic, drept urmare acesta nu este neaparat potrivit pentru a inregistra detalii in spectrul inaltelor, pentru acest lucru fiind recomandat un microfon de tip condenser.

Pe de alta parte, un microfon dinamic este mult mai rezistent in timp si este potrivit pentru a inregistra in medii foarte zgomotoase, cum ar fi concerte, de exemplu. Ceea ce inseamna ca Maono HD300 TikMic este un microfon versatil, ideal pentru streaming sau karaoke, care poate fi conectat atat la PC, cat si la un mixer audio, gratie conectivitatii XLR. Constructia sa este simpla, dar robusta, sistemul de prindere ne permite sa il orientam in functie de nevoi, atenuand in acelasi timp vibratiile, iar calitatea audio poate fi monitorizata oricand, conectand castile la microfon.

Nu in ultimul rand, asa cum mentionam si in introducerea acestui articol, Maono incearca sa ofere produse cu un raport calitate / pret cat mai ridicat, iar Maono HD300 TikMic iese clar in evidenta la acest capitol, fiind comercializat pentru 69.99 USD, adica aproximativ 400 RON, daca luam in calcul si TVA-ul. Iar pentru acest pret, pot spune ca Maono HD300 TikMic ofera o versatilitate ridicata si o calitate a sunetului optima pentru scneariile de utilizare pentru care a fost gandit.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

 1. Cristian G a scris pe:

  Maestre , aproape m-ai convins de calitatile acestui microfon.
  De ce spun aproape ?
  Un clip audio sau un link catre un youtube ar fi fost complet elocvent.
  PS. Ca sa stii ca ai un follower consecvent , am ales nr de inmatriculare al masinii 501. Chiar da bine ! ( Era si liber )

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe….501 e liber…dar 501 LAB e luat de mult :)

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , mi-a facut placere comentariul tau.

Lasa-ne un comentariu: