lab501.ro

Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 July, 2022.

Prezentare

 
Sistemul de prindere este alcatuit din trei elemente, mai precis o baza solida, construita din metal, de care se insurubeaza un brat telescopic. De acesta putem atasa montantul circular, prinderea microfonului fiind realizata cu benzi elastice, pentru a amortiza vibratiile nedorite. De acest montant putem atasa filtrul inclus in pachet, cu ajutorul unui brat metalic.

Fiind vorba despre un microfon cardioid (unidirectional), Maono HD300 TikMic trebuie pozitionat cu latura activa inspre vorbitor – putem regla inaltimea si unghiul microfonului, dar acesta trebuie orientat intotdeuna inspre noi. Avantajul, evident, este faptul ca nu vom avea probleme cu zgomotul de fond.

Microfonul are o constructie clasica, metalica, zona de control fiind dispusa pe o laterala. Aici gasim butonul Mute si butoanele cu ajutorul carora putem controla volumul pentru casti. Conectorii sunt pozitionati pe latura inferioara, mai precis conectorul USB-C, pentru conectarea la PC, conectorul XLR cu 3 pini, pentru conectarea la mixer, respectiv jack-ul audio 3.5mm, pentru conectarea castilor.

Maono HD300 TikMic este un dispozitiv plug&play, care poate fi utilizat fara probleme pentru streaming sau conferinte in cele mai bune conditii, sau chiar pentru a inregistra live instrumente muzicale.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

 1. Cristian G a scris pe:

  Maestre , aproape m-ai convins de calitatile acestui microfon.
  De ce spun aproape ?
  Un clip audio sau un link catre un youtube ar fi fost complet elocvent.
  PS. Ca sa stii ca ai un follower consecvent , am ales nr de inmatriculare al masinii 501. Chiar da bine ! ( Era si liber )

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe….501 e liber…dar 501 LAB e luat de mult :)

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , mi-a facut placere comentariul tau.

Lasa-ne un comentariu: