lab501.ro

Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 July, 2022.

Maono HD300 TikMic

 
Intotdeuna mi-a placut sa testez lucruri noi, sa vad de ce sunt capabile diverse dispozitive, sa vad cu ochii mei cum un nou procesor sau o noua placa video aduc mai multa performanta decat generatia anterioara. Iar una dintre placerile pe care le am de cand ma ocup cu testarea si evaluarea produselor este descoperirea de brand-uri noi, de care nu am mai auzit niciodata pana atunci, dar care produc lucruri interesante, care merita toata atentia noastra.

Iar pe parcursul a mai bine de o decada, de cand exista LAB501 si NEXT, am facut asta de mai multe ori, cu pasiune si curiozitate. Nu conteaza daca discutam despre brand-uri americane sau chinezesti, romanesti sau coreene, intotdeuna am fost curios sa descopar lucruri noi in acest domeniu.

Astazi, de exemplu, vom discuta despre un brand relativ tanar, fondat in 2014, care se ocupa cu producerea de echipament audio pentru prodcasturi, gaming si streaming. Este vorba despre Maono (Shenzhen Maono Technology Co. Ltd), o companie cu sedii in China, SUA si India, care incearca sa ofere produse cu un raport calitate / pret cat mai ridicat, aceasta fiind viziunea care sta la baza produselor Maono. De altfel, Maono este un cuvant preluat din limba swahili, in care inseamna… viziune.

Ei bine, Maono au ajuns destul de cunoscuti printre podcasteri in ultimii ani, in special in SUA, drept urmare eram curiosi sa vedem cum se comporta produsele lor, iar in momentul in care invitatia de a le testa ne-a fost adresata, nu am stat pe ganduri si ne-am pus pe treaba. Iar primul astfel de produs care ajunge pe masa noastra de teste este Maono HD300 TikMic, un microfon dinamic cu profil cardioid si dubla interfata, adica USB si XLR.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Maono HD300 TikMic – Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone

 1. Cristian G a scris pe:

  Maestre , aproape m-ai convins de calitatile acestui microfon.
  De ce spun aproape ?
  Un clip audio sau un link catre un youtube ar fi fost complet elocvent.
  PS. Ca sa stii ca ai un follower consecvent , am ales nr de inmatriculare al masinii 501. Chiar da bine ! ( Era si liber )

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe….501 e liber…dar 501 LAB e luat de mult :)

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , mi-a facut placere comentariul tau.

Lasa-ne un comentariu: