lab501.ro

Review – HUAWEI FreeBuds Lipstick

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 November, 2021.

Prezentare

 

Asa cum spuneam, principala diferenta fata de HUAWEI FreeBuds 4 este forma cutiei, HUAWEI FreeBuds Lipstick fiind livrate intr-o cutie care are forma unui ruj, asa cum incearca sa ne transmita de altfel si denumirea produsului. Astfel, avem de-a face cu un recipient longilin, cu capac detasabil, conectorul USB-C, led-ul de stare si butonul pentru pairing fiind dispuse pe latura inferioara.

In momentul in care inlaturam capacul, ne intampina castile, de un rosu aprins, cu aceeasi forma clasica pe care am admirat-o si in cazul modelului FreeBuds 4. Chipset-ul si antena Bluetooth sunt pozitionate in codita castilor, lasand astfel suficient spatiu pentru difuzor si incinta de rezonanta, difuzorul fiind de altfel printre cele mai generos dimensionate pentru o pereche de ear-buds.

Avem la dispozitie si modalitati avansate de control, astfel, pe langa dublu tap pentru play/pauza, raspuns sau incheiat convorbire, in acest caz avem de-a face si cu swipe, pentru controlul volumului, respectiv apasare prelungita, pentru activarea sau dezactivarea functiei ANC.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: