lab501.ro

Review – HUAWEI FreeBuds Lipstick

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 November, 2021.

Specificatii

 

 Huawei FreeBuds Lipstick
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x driver 14.3mm
Acumulator30 mAh (casti)
410 mAh (docking)
ProtocolBluetooth 5.2

ConectivitateBluetooth
Incarcare prin USB-C (docking)
ControlDa (volum, select, convorbire, ANC)
Greutate2 x 4.1g
Greutate carcasa84.5 g
Timp incarcare60 min

60 min
Autonomie4h

22h
Dimensiuni70 x 27.4 x 27.4 mm
Dimensiuni carcasa41.4 x 16.8 x 18.5 mm
ExtraANC

Rezistenta intemperiiIPX4
Pret229 EURO

 

Asa cum spuneam, HUAWEI FreeBuds Lipstick sunt bazate pe modelul FreeBuds 4, diferenta fiind culoarea castilor (rosu), respectiv forma cutiei de transport. Astfel, la fel ca si in cazul modelului Huawei FreeBuds 4, avem de-a face cu un headset bluetooth in-ear, echipat cu 1 driver dinamic de 14.3mm diametru per casca, cu suport Bluetooth 5.2, respectiv ANC.

Chiar daca are o forma si dimensiuni diferite, cutia pentru transport integreaza in continuare acelasi acumulator de 410 mAh, fiecare casca fiind echipata cu un acumulator de 30mAh. Autonomia masurata pentru redare audio este de 4 ore cu functia ANC dezactivata, respectiv 2.5 ore cu functia ANC activa, in timp ce cutia de incarcare si transport asigura un minim de 5 incarcari complete.

Castile sunt compatibile atat cu HarmonyOS, cat si cu Android si iOS, controlul principalelor functii (ANC, Play/Pause, Answer/End, Volum) fiind realizat in mod tactil, cu ajutorul senzorilor capacitivi dispusi pe fiecare casca. Desigur, pentru a personaliza in detaliu fiecare aspect putem instala aplicatia AI Life, insa acest lucru nu este neaparat necesar, daca nu ne dorim asta. Nu in ultimul rand, Huawei FreeBuds 4 sunt rezistente la intemperii, fiind certificate IPX4

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: