lab501.ro

Review – Genesis Radium 600

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2021.

Concluzii

 
Am testat Genesis Radium 600 in mai multe aplicatii, de la OBS si TeamSpeak si pana la Facebook Messenger si am fost placut impresionat de calitatea audio oferita de acesta. Indiferent daca discutam despre streaming, gaming in echipa sau video conferinte, Genesis Radium 600 ofera un sunet clar, puternic, net superior microfoanelor incroporate in cele mai moderne headset-uri.

Singurul lucru pe care as vrea sa il vad imbunatatit ar fi sistemul de prindere si ma refer aici la montarea unui inel de cauciuc pe baza sistemului de prindere, respectiv utilizarea unui sistem de atenuare a vibratiilor pentru conectarea microfonului la sistemul de prindere.

In rest, am fost placut impresionat de calitatea audio oferita de Genesis Radium 600, dar si de modul in care acesta este livrat, cutia de transport metalica fiind cu adevarat solida si utila. Nu in ultimul rand, am apreciat posibilitatea de control pentru gain, precum si posibilitatea de a verifica live inregistrarea, cu ajutorul conectorului pentru casti.

Genesis Radium 600 este disponibil in cele mai importante magazine on-line din tara noastra, fiind comercializat in momentul de fata pentru ~ 425 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: