lab501.ro

Review – Genesis Radium 600

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2021.

Genesis Radium 600

 
Impakt LTD este un importator / distribuitor din Polonia, care si-a inceput activitatea in 1997. De lungul timpului, acestia au lansat si brand-uri proprii, cum ar fi Natec, lansat tot in 1997, respectiv brand-ul de gaming Genesis, lansat in urma cu 10 ani, in 2011. Acestia au o prezenta puternica pe piata din Romania, oferind o serie intreaga de periferice, de la mousi, tastaturi si mousepads si pana la casti, sisteme audio, scaune de gaming sau microfoane pentru streaming.

Produsele companiei sunt orientate in general spre segmentul mainstream, Genesis incercand sa ofere un raport calitate / pret ridicat, motiv pentru care discutam despre un brand destul de popular in Romania. Mai mult decat atat, Genesis sunt o prezenta constanta in cadrul evenimentelor de gaming din tara noastra, fiind prezenti de-a lungul timpului la evenimente cum ar fi DreamHack, ComiCon sau LSE.

Tocmai de aceea, pentru prima lor prezenta in paginile noastre nu am ales produse binecunoscute, cum ar fi mousi sau tastaturi, ci am optat pentru varful de gama al seriei de microfoane Radium, pe numele sau Genesis Radium 600. De altfel, tinand cont de situatia actuala, cred ca microfoanele se bucura de o atentie sporita din partea utilizatorilor, indiferent daca discutam despre streaming sau video conferinte unde calitatea sunetului este importanta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: