lab501.ro

Review – Genesis Radium 600

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2021.

Prezentare

 
Genesis Radium 600 este echipat cu o baza solida, construita din metal. Din pacate, aceasta nu este capitonata cu cauciuc pe latura inferioara, iar prinderea microfonului pe brat nu se face cu atenuatoare de vibratii elastice, asa cum am vazut in cazul altor microfoane, drept urmare trebuie sa avem grija sa nu transmitem vibratii microfonului.

Fiind vorba despre un microfon cardioid (unidirectional), Genesis Radium 600 trebuie pozitionat cu latura activa inspre vorbitor, aceasta fiind marcata cu un simbol specific. Practic, trebuie sa pozitionam microfonul cu logo-urile Radium 600 / Genesis inspre noi, cu butoanele in partea dreapta.

Aici gasim un buton Mute, un buton cu ajutorul caruia ajustam gain-ul, un buton de volum pentru casti, precum si un conector jack 3.5mm pentru casti, cu ajutorul carora putem monitoriza instantaneu materialul audio captat de microfon.

Genesis Radium 600 este un dispozitiv plug&play, care poate fi utilizat fara probleme pentru streaming sau conferinte in cele mai bune conditii, datorita calitatii audio ridicate pe care o ofera.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: