lab501.ro

Redragon Rahu K567 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 March, 2018.

Concluzii

Ca si in cazul celorlalte tastaturi testate, am utilizat Redragon Rahu K567 RGB timp de cateva zile pe post de tastatura principala, folosind-o pentru redactarea de articole, dar si pentru gaming ocazional. Configurarea iluminarii este ceva mai dificila neavand un software la dispozitie, insa partea buna este aceea ca suntem feriti de bug-urile specifice software-urilor RGB.

Calitatea constructiei este intr-adevar la cel mai inalt nivel, o mare parte din pretul si aspectul premium datorandu-se acestui aspect. LED-urile SMD luminoase, switch-urile tactile interschimbabile Outemu Blue precum si cele doua zone RGB independente (tastele si cele laterale) fac din Redragon Rahu K567 RGB un produs greu de trecut cu vederea. Pretul specificat de producator pentru Romania este 320 lei, unul destul de ridicat pentru acest brand, insa nivelul de calitate si dotari este pe masura.

Apreciez o tastatura grea si stabila pe birou, care nu zornaie la o butonare mai apriga, iar Rahu este exact asta. Un software si un manual mai bine pus la punct ar fi facut utilizarea mai usoara, insa acest lucru ar fi insemnat mai mult ca sigur un pret mai ridicat. Deh, nu le putem avea pe toate, dar apreciez faptul ca Redragon balanseaza dotarile cu pretul astfel incat produsele lor sa aiba succes pe o piata sensibila precum cea din Romania.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: