lab501.ro

Redragon Rahu K567 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 March, 2018.

Specificatii

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8 m / fix
Dimensiuni (LxWxH)433 x 185 x 35 mm
TasteOutemu Blue
Durata de viata taste50 de milioane de apasari
Taste macroNu
Taste multimedia Da, 12 taste dedicate
IluminareRGB
Anti ghostingFull key rollover
Pret320 RON

Sentimentul in utilizare va fi unul placut, datorita utilizarii aproape integrale a aluminiului (1.24 kg). Cum produsul nu beneficiaza de suport software, reglarea intensitatii si a modurilor de iluminare, cat si utilizarea tastelor multimedia se face strict hardware.

Producatorul a apelat si in acest caz la switch-urile Outemu, ele apartinand companiei Gaote, despre care se spune ca s-ar apropia cel mai mult de etalonul Cherry. Pe hartie, specificatiile sunt similare, forta necesara pentru o apasare completa fiind de 60g atat pentru Outemu Blue cat si pentru Cherry MX Blue, in timp ce actuarea si lungimea totala a cursei au valori apropiate (2.7mm Outemu / 2mm Cherry MX Blue, respectiv 4mm). Ambele switch-uri sunt gandite pentru a rezista la 50 de milioane de apasari, cel putin la nivel teoretic.

Redragon Rahu K567 RGB vine cu un singur tip de switch-uri (Blue),  iluminare RGB (asa cum sugereaza si numele produsului) precum si cu full n-key rollover. Desi cablul USB nu este detasabil si nici matisat, lungimea sa este suficienta pentru orice scenariu de utilizare.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: