lab501.ro

Gamdias Hermes P1 RGB & Gamdias HEBE M1 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 June, 2017.

Constructie

 
Gamdias Hermes P1 RGB este o tastatura compacta, latura superioara fiind construita din aluminiu slefuit, in timp ce latura inferioara este construita din plastic. Wrist-pad-ul se ataseaza cu usurinta, fiind fixat de tastatura cu ajutorul unor clips-uri care intra in orificiile dedicate prezente pe latura inferioara a acesteia.

Software-ul inclus in pachet permite personalizarea detaliata a iluminarii si nu numai, insa putem avea acces rapid la majoritatea functiilor cu ajutorul tastei Fn. Astfel, putem trece la melodia anterioara sau la melodia urmatoare cu ajutorul combinatiilor Fn+F2, respectiv Fn+F3, functia play/pause poate fi accesata cu ajutorul combinatiei Fn+F5, in timp ce Fn+ F6-F8 se ocupa de partea sonora (mute, volum -, volum +). Combinatiile Fn +F4, F9 si F11 sun rezervate functiilor speciale.

Astfel, pentru a usura viata stangacilor fara a fi necesara vreo schimbare in meniurile jocurilor, Fn+F4 muta functia tastelor WASD pe cele 4 sageti. Cu ajutorul combinatiei Fn+F9 putem inregistra macro-uri on-the-fly, in timp ce combinatia Fn+F11 blocheaza tastele pana la urmatoarea apasare a acestei combinatii.

Profilele definite cu ajutorul aplicatiei Hera pot fi accesate rapid cu ajutorul combinatiilor Fn+1-6, in timp ce tastele macro pre-definite sunt B si Space. Pentru controlul iluminarii direct de pe tastatura trebuie sa ne intoarcem atentia in partea dreapta a acesteia. Astfel, cele 6 taste de deasupra sagetilor pot fi utilizate impreuna cu tasta Fn pentru a alege tipul de iluminare (wave, breathing, static, etc), in timp ce intensitatea acesteia poate fi controlata cu ajutorul tastelor 8 si 2 de pe NumPad.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: