lab501.ro

Gamdias Hermes P1 RGB & Gamdias HEBE M1 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 June, 2017.

Gamdias

 
Fondata in urma cu 5 ani in Taipei, Taiwan, Gamdias este o companie dedicata productiei perifericelor de gaming, prezenta in paginile noastre inca de la primele produse. Putina lume stie insa ca discutam despre brand-ul de gaming al celor de la KWorld, un producator de periferice taiwanez care a activat incepand cu 1999 in regim OEM, lansand insa si modele accesibile sub brand propriu, de la tastaturi si pana la TV Tunere.

Asa cum va povestea colegul meu George in urma cu 4 ani, sursa de inspiratie a celor de la Gamdias este mitologia greaca, toate produsele avand denumiri derivate de aici. Este si cazul tastaturii Gamdias Hermes P1 RGB, denumita dupa mesagerul zeilor, respectiv al castilor Gamdias HEBE M1 RGB, denumite dupa zeita tineretii. Acestea sunt produsele despre care vom discuta astazi, in asteptarea noutatilor anuntate la Computex.

Ambele produse acceseaza segmentul superior al zonei mainstream, Gamdias Hermes P1 RGB fiind comercializata in Romania pentru ~ 500 RON, in timp ce Gamdias HEBE M1 RGB pot fi achizitionate pentru ~340 RON. Prin urmare, avem asteptari pe masura de la ele, asa ca haideti sa vedem cum se prezinta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: