lab501.ro

Cougar Minos X5

Scris de: , in categoria: Periferice, in 27 November, 2017.

Constructie

 
Din punct de vedere al constructiei, Minox X5 este destul de solid, fiind potrivit celor ce prefera un periferic usor, de dimensiuni reduse. Corpul mouse-ului este imbracat intr-un plastic de culoare gri, in timp ce ambele laterale, impreuna cu rotita de Scroll, sunt acoperite cu material texturat pentru o mai buna aderenta a mainii.

Pe langa butoanele standard (Right click, Left click si Scroll), sub Scroll gasim butonul pentru ajustarea DPI-ului, iar pe laterala din stanga avem 2 butoane aditionale. Exceptand butonul Left click, din interfata putem personaliza restul de 5 butoane (implicit si Scroll-ul) atribuindu-le functii de la cele de baza si pana la actiuni complexe.

Ajustarea rezolutiei este facila, avand 4 praguri cu sensibilitati prestabilite pe care le putem accesa prin intermediul butonului dedicat pentru DPI. Personalizarea sensibilitatii, cat si a culorii aferente sensibilitatii (adica iluminarea RGB a logo-ului si a Scroll-ului), se face prin intermediul software-ului, unde putem seta praguri cuprinse intre 100 DPI si 12.000 DPI. Tot aici putem ajusta independent cele doua axe X – Y cat si renunta la cel putin unul din cele 4 praguri prestabilite .

In completarea ideii de mai sus, fiecare schimbare a pragului de sensibilitate va fi semnalata si prin schimbarea coloristicii celor doua zone iluminate RGB. In cazul lui Cougar Minos X5, iluminarea acestor zone este independenta una de alta, astfel incat putem atribui diferite efecte vizuale (Steady, Breathing, Swift, Flow, Off) sau alege dintr-o gama variata de culori – 16.8 milioane mai exact. Da, viteza si gradul de iluminare se pot calibra si ele dupa bunul plac.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: