lab501.ro

Cougar Minos X5

Scris de: , in categoria: Periferice, in 27 November, 2017.

Cougar Minos X5

 
Astazi a venit randul unui periferic de gaming dezvoltat de compania germana cu nume de felina: “Cougar”. Desi din anul 2008 si-au concentrat atentia asupra segmentului de gaming, compania mama de care apartine Cougar (HEC Compucase Enterprise Co. Ltd) a fost fondata in 1979 si are in spate o istorie si o experienta bogata in producerea surselor si a carcaselor pentru PC.

Cougar este prezenta pe piata locala de ceva vreme, cu o gama variata de produse, incepand cu ventilatoare si ajungand pana la scaune de gaming, prin urmare a venit si momentul in care unul din perifericele acestora a ajuns la noi in laborator. Cougar Minos X5 este ultimul model din serie si se adreseaza jucatorilor de FPS / MMO/ MOBA/ RTS. Ca mai toate perifericele de gaming serioase, acesta este dotat cu un senzor PixArt PWM 3360, dar si cu un pooling rate maxim de 2000Hz – adica un timp de raspuns de doar 0.5ms. Switch-urile din dotare sunt Omron, memoria interna poate sustine 3 profile pe care le putem personaliza dupa bunul plac prin intermediul software-ului si … cum nu se putea altfel… avem parte si de iluminare RGB.

Defapt, Cougar Minos X5 imparte aceeasi platforma cu Cougar Revenger S, diferentele constand in forma, dimensiunea dar si greutate (88g comparativ cu 94g). Sa vedem asadar cum se prezinta acest membru al familiei Cougar!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: