lab501.ro

BCON – The Gaming Wearable

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 October, 2019.

Software

 
BCON poate fi purtat pe picior, indiferent daca suntem desculti sau purtam incaltaminte. In momentul in care pornim dispozitivul, il vom imperechea cu PC-ul, acesta calibrandu-si apoi automat pozitia 0 (pozitia de referinta). Apoi, cu ajutorul software-ului, putem incarca diverse configuratii pentru diverse jocuri, disponibile pe site-ul producatorului, sau putem defini singuri ce taste sau combinatii de taste vrem sa corespunda carei miscari.

Pentru ridicarea calcaiului, sau opus, pentru ridicarea varfului, avem 6 trepte de inclinare care pot corespunde unei taste. Similar, pentru inclinarea spre stanga sau spre dreapta avem cate 6 trepte de inclinare. Pentru fiecare treapta putem defini nivelul de inclinare la care va fi transmisa comanda, respectiv tastatura pe care dorim sa o apasam.

Daca definim unghiurile succesiv, putem realiza o succesiune rapida de pana la 6 taste. Daca definim aceleasi unghiuri pentru mai multe taste, putem transmite comanda de a apasa tastele respective simultan.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: