lab501.ro

Digital Touchpen DP-201 – Un periferic pentru scribi

Scris de: , in categoria: Gadget, in 29 August, 2012.

In asteptarea urmatorului telefon, ultrabook sau urmatoarei tableta care sa ne uimeasca printr-un display de inalta rezolutie si capabile de performante uluitoare, astazi NEXT-ul va fi locul de discutie al unui tip diferit de gadget. Daca smartphone-urile sau notebook-urile par a fi omniprezente astazi, device-ul de fata cu siguranta se adreseaza unui numar mult mai mic de persoane. Chiar si asa, functiile sale sunt extrem de interesante, dupa cum veti vedea. Inainte sa ne apucam de treaba, trebuie sa mentionez ca device-ul ne-a fost pus la indemana de un cititor LAB501, mai precis Bogzilla.

Ah… iarasi m-am lasat purtat de val si am uitat ca titlul imi tradeaza orice introducere de acest fel; bineinteles ca subiectul articolului este creionul digital DP-201. Daca va intrebati la ce foloseste un asemenea dispozitiv, puteti sa va ganditi la functionalitatea stylus-ului de pe faimoasele Galaxy Note, incluzand aici schitare, handwriting, chiar si OCR cu anumite soft-uri, totul integrat cu PC-ul dumneavoastra. Bonus: poate scrie si pe hartie si pe PC in acelasi timp.

Acum ca stim la ce poate fi folosit putem sa trecem mai departe, la testarea propriu-zisa. O sa vedem daca poate fi intr-adevar intrebuintat fara probleme la cele expuse mai sus si vom incerca sa determinam cine ar dori sa foloseasca un creion digital. Dar mai intai sa vedem ce e in pachet…

Comentarii

2 comentarii la: Digital Touchpen DP-201 – Un periferic pentru scribi

  1. neophitus a scris pe:

    Cred ca glumesti cu review-ul asta, eu unul mai astept detalii. Era mult mai important daca l-ai fi folosit pe foaie de exemplu si ai fi spus care este gradul de corectitudine al procesarii digitale a textului, adica ce procent din cat ai scris a fost corect stocat digital (nu spui nimic despre asta, dar presupun ca se pastreaza un jpg, macar aduce a scrisul tau pe “foaia digitala” sa nu? De OCR nu mai zic, vine cu soft pentru asa ceva sau trebuie achizionate si el?

  2. Nu vine cu soft OCR.

Lasa-ne un comentariu: