lab501.ro

Antec Mobile Products SP1 & PowerUp 6000 – Review

Scris de: , in categoria: Gadget, in 8 February, 2013.

Antec Mobile Products

 

Ultimii ani, marcati de criza economica internationala dar si de schimbari majore pe piata IT&C, au adus cu ei un vant al schimbarii de multe ori greu de digerat. Companii simbolice pentru domeniul din care faceau parte au disparut sau s-au reprofilat, in cautarea unui segment de piata cat mai avantajos. Astfel, monstrii sacrii precum Abit sau DFI s-au retras din activitate, iar nume grele au schimbat macazul.

Ma gandesc aici la OCZ, care au ajuns cunoscuti pentru memorii iar acum sunt producatori de SSD-uri si surse, AC Ryan care produceau accesorii pentru modding iar acum sunt printre cei mai mari producatori de media playere din lume, Corsair s-au extins inspre carcase si surse, Arctic Cooling produc casti si boxe, Asus incearca din greu sa acapareze cota de piata la categoria tablete, Acer produc telefoane mobile si de ce nu, ca tot discutam despre asta intr-o stire acum cateva zile, PQI au intrat pe piata action cam-urilor.

Dupa cum puteti vedea, piata IT&C este intr-o continua schimbare si actiunile pe care companiile le intreprind acum se vor rasfrange din plin asupra viitorului pe care aceste companii il au pe piata. Din aceeasi categorie de exemple discutam astazi despre Antec, un producator emblematic de carcase si surse, care nu cu mult timp in urma au lansat seria de produse Antec Mobile Products (AMP), mai precis accesorii pentru telefoane, tablete si altele asemenea. De altfel, cred ca este prima oara cand discutam despre Antec pe NEXT…

Ei bine, din oferta celor de la Antec Mobile Products mi-au atras atentia doua produse pe care le-am considerat foarte utile in viata de zi cu zi, mai precis Antec Mobile Products SP1 si PowerUp 6000. SP1 este un sistem audio portabil care se conecteaza la telefon sau tableta prin Bluetooth in timp ce PowerUp 6000 este un acumulator de 6000 mAh cu ajutorul caruia putem incarca orice dispozitiv care se incarca pe USB atunci cand suntem pe drum.

SP1-10

Comentarii

2 comentarii la: Antec Mobile Products SP1 & PowerUp 6000 – Review

  1. Cristi a scris pe:

    Unde s-ar putea gasi de cumparat produsele astea?
    Reclama, nereclama eu nu am dat de ele la nici un magazin virtual romanesc.
    Multumesc

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Trimite un mail importatorului oficial Antec in Romania (ITDirect) si ar trebui sa te lamureasca ei daca le au, daca le aduc sau nu, etc.

Lasa-ne un comentariu: