lab501.ro

Review – Thecus N5810

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 13 June, 2016.

Thecus N5810

 
Thecus N5810 nu este un model lansat recent, NAS-ul taiwanezilor fiind prezent pe piata inca de acum ~6 luni. Chiar daca este un model net superior celorlalte implementari Thecus testate de noi pana acum, N5810 nu a beneficiat pana acum de un review pe LAB501 dintr-un motiv cat se poate de obiectiv – am fost la curent de la bun inceput cu lansarea unui nou sistem de operare pentru NAS-urile Thecus bazate pe Linux si am asteptat ca acest sistem de operare sa ajunga in stadiu final.

Avem sample-ul in laborator de ceva vreme, am vazut cum arata Thecus OS 7 BETA si ne-am dat seama ca atat N5810 cat si noul sistem de operare al celor de la Thecus au potential. Prin urmare, am asteptat ca Thecus OS 7.0 sa ajunga in faza finala, publica si de-abia apoi am pus modelul N5810 la treaba.

Si bine am facut… pentru ca Thecus au depus un efort considerabil pentru a isi imbunatati sistemul de operare, pe o parte, iar pe de alta parte N5810 nu mai este un NAS din categoria “raport calitate/pret” ci este o bestie in toata regula, gata sa se ia la tranta cu cele mai cunoscute nume in domeniu.

Prin urmare, inarmat cu un NAS cu specificatii de top, 3 HDD-uri suparate si cel mai nou sistem de operare Thecus ne-am pus pe treaba, pentru a vedea cum se prezinta un NAS high-end produs de acestia.

 
Intro

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Thecus N5810

Lasa-ne un comentariu: