lab501.ro

BlackBerry Playbook

Scris de: , in categoria: Tablete, in 28 October, 2011.

Prima întâlnire cu BlackBerry Playbook am avut-o în urmă cu o lună, în cadrul unei conferințe de presă, exceptând bineînțeles orice alte informații multimedia online, și chiar dacă am folosit-o doar câteva minute mi-am dat seama că este ceva diferit. În articolul de mai jos veți înțelege de ce BlackBerry Playbook a fost una dintre cele mai atractive apariții pe „masa noastră de teste”, din ultima vreme. Abia scoasă din cutie și îți dai seama că nu ai de a face cu o tabletă construită doar pentru ca respectiva companie să se laude cu un nou produs în portofoliu. Realizezi că o echipă de oameni inteligenți chiar au gândit construcția acestei tablete din toate punctele de vedere. Dar să lăsăm concluziile pentru final și să începem cu momentul în care a apărut pe piață BlackBerry Playbook.

Lansat la sfârșitul lunii aprilie în SUA, Playbook ajunge în Europa abia spre finalul lunii iunie, iar ulterior o găsim și în România la eMag și evoMag.

Comercializată în trei variante de 16, 32 și 64GB la prețuri cuprinse între 1700 și 2842 de lei, BlackBerry Playbook ne propune următoarea configurație hardware: display multi-touch de 7 inci la o rezoluție de 1024×600 pixeli, procesor dual-core Cortex-A9 la 1GHz, 1GB RAM și PowerVR SGX540 pentru partea grafică. Toate acestea sunt susținute de o baterie cu o capacitate de 5300 mAh. Iar din punct de vedere software, tableta rulează BlackBerry OS (QNX) și se poate conecta la alte dispozitive prin Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 2.1, micro-USB și micro-HDMI. Dotările sunt completate de cele două camere de 3 și 5 MP (front/rear) ambele capabile de înregistrare 1080p. Din păcate lipsesc un modul 3G și un slot pentru carduri SD pentru a face configurația completă.

În cutia tabletei Blackberry Playbook găsim un cablu micro-USB, încărcătorul, câteva manuale, o husă și o cârpă de șters ecranul de amprente.

Pe următoarele pagini vom vorbi despre construcție, design, performanțe și sistemul de operare al tabletei.

Comentarii

5 comentarii la: BlackBerry Playbook

 1. Adi a scris pe:

  Intre timp playbook a ajuns la versiunea 2.0. Ar trebui reactualizat acest review. Calitatile tabletei s-au imbunatatit intre timp. Urmeaza versiunea 2.1 cu suport pentru aplicatii android….si multe altele..

 2. lacri a scris pe:

  buna,te rog frumos dak poti sa ma ajuti,am un blackberry playbook zi mi te rog cum sa sterg o retea wifi de pe ea,sau unde sa intru sa imi dea setarile din fabrica? merci

 3. adi a scris pe:

  Te duci acolo la network, cauti apoi saved network, dai edit si stergi reteaua care o doresti.

 4. Miha a scris pe:

  Bună,Cum pot sa am si eu androidul pe playbook? Se poate sau inca nu?

 5. Cami a scris pe:

  Error4003.imagine, mi-a mancat sufletul, nu merge camera, imi zice ca e deschisa in alta parte…unde o fi? Am incercat sa scot bing maps, poate de acolo…nu pot…merci

Lasa-ne un comentariu: