lab501.ro

Primul magazin exclusiv Lenovo din România

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 May, 2012.

Lenovo deschide astazi in Bucuresti primul magazin dedicat in exclusivitate produselor proprii: Lenovo Exclusive Store. Incepand de miercuri, 16 mai, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B, le ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea si a testa produsele Lenovo.

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lanseaza si magazinul online www.lenovoexclusiv.ro.

Lansarea Lenovo Exclusiv Store la Bucuresti are loc simultan cu intrarea pe piata din Romania a celei mai noi generatii a statiilor de lucru Lenovo ThinkStation 30. Seria ThinkStation 30 ofera o solutie silentioasa si puternica pentru cerintele profesionistilor din proiectarea computerizata, (CAD) inginerie, film si animatie, servicii financiare si sanatate.

  • Lenovo ThinkStation C30 – cel mai mic design Dual-CPU: destinat utilizatorilor din servicii financiare, proiectarii asistate de calculator (CAD) si creatorilor de continut digital.
  • Lenovo ThinkStation D30 – putere extrema: destinat celor mai intese provocari computerizate, de la designul de produs 3D si animatie pana la calcul matematic si statistic si dezvoltare de software.
  • L35enovo ThinkStation S30 – solutia IT esentiala de nivel profesional: destinat utilizatorilor preocupati de buget, dar interesati de solutii hardware performante. ThinkStation S30 ofera combinatia ideala intre pret si performanta.

Disponibile in Romania din 16 mai 2012, cele trei statii de lucru sunt prevazute cu cele mai performante tehnologii si ofera echipari optionale precum:

• Cele mai recente procesoare Intel Xeon E5 1600/2600, pentru procesare multi-core mai rapida
• Placi grafice profesionale NVIDIA Quadro si suport Maximus bazat pe carduri NVIDIA Telsa
• Performanta mai rapida cu memorie de pana la 256GB, 1600MHz, DDR3 si rate de transfer de pana la 10 ori mai mari, prin USB 3.0
• Certificare completa ISV, inclusiv cele mai recente versiuni ale aplicatiilor de baza ISV, asigurand astfel suport pentru aplicatiile profesionale.

Lenovo ThinkStation S30, C30 si D30 sunt extrem de economice si ecologice, datorita eficientei energetice de pana la 90%, certificarii Energy Star 5.2 si sursei 80 Plus Gold. Exteriorul statiilor de lucru este fabricat in proportie de 65% din materiale reciclabile.

Comentarii

4 comentarii la: Primul magazin exclusiv Lenovo din România

  1. Tudor a scris pe:

    16 martie sau 15/16 mai? :)

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Corect, 16 mai.

  3. Dan Cimpoesu a scris pe:

    un review pentru lenovo a789?stima.

  4. Are aceeasi configuratie cu Allview P5, ZTE V970 si Huawei G500 Pro. Primele doua au primit review iar al treilea a fost testat si adaugat in grafice.

Lasa-ne un comentariu: