lab501.ro

Noul Xiaomi Store din centrul comercial Sun Plaza se deschide oficial Sambata, 28 august

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 August, 2021.

Xiaomi

 
Xiaomi deschid un nou magazin in Romania, in centrul comercial Sun Plaza, Sambata, 28 august, la ora 11:00 si va asteapta cu mai multe oferte promotionale, precum si cu o serie de tombole. Astfel, primii 100 de clienti care achizitioneaza orice produs Xiaomi care nu face parte dintr-o oferta promotionala vor primi un cadou, in functie de seria notata pe tichetul de acces in magazin. Tipurile de cadou variaza de la trotinete electrice, telefoane inteligente sau earbuds si pana la produse din ecosistemul Xiaomi, precum fierbatoare electrice, cantare sau baterii externe.

Cate 40 de bucati din patru tipuri de telefoane inteligente midrange si flagship vor fi disponibile cu reduceri de pana la 43%. Totodata, o serie de produse din ecosistemul Xiaomi, precum trotinete electrice, purificatoare de aer si ceasuri inteligente, vor fi disponibile la preturi speciale, reduse cu pana la 50%.

Nu in ultimul rand, participantii la evenimentul de inaugurare de sambata vor putea castiga multe alte cadouri si la tombola organizata cu aceasta ocazie, prezidata de nimeni altul decat colegul nostru Kimo de la Nivelul 2. Drept urmare, daca sunteti fani Xiaomi si vreti sa aveti sansa de a castiga o serie de premii interesante, nu uitati sa vizitati noul Xiaomi Store din centrul comercial Sun Plaza, maine, 28 August, la ora 11:00.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: