lab501.ro

Futuremark pregatesc 3DMark pentru Android

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 August, 2012.

Astazi am primit un comunicat din partea celor de la Futuremark, care efectiv m-a facut foarte fericit. Asa cum stiti, in primavara acestui an am pus la punct metodologia de testare a dispozitivelor Android pentru NEXT LAB501. Ei bine, de-a lungul timpului nu am putut sa nu observam ca anumite teste sunt optimizate pentru Qualcomm, altele pentru Tegra, s.a.m.d, pe langa faptul ca uneori rezultatele obtinute in unele teste sunt cel putin discutabile. Ei bine, am zis-o si ma repet – de multa vreme asteptam ca greii benchmark-urilor sa intre si in acest domeniu, iar astazi asteptarile mele au fost confirmate printr-un comunicat de presa de la Futuremark.

Acestia lucreaza la un nou 3DMark, destinat dispozitivelor care ruleaza Android. 3DMark pentru Android va fi lansat candva in cursul acestui an, si se bucura deja de suportul celor de la Acer, Intel, Qualcomm si SingTel-Optus.

CEO-ul Futuremark, Jukka Makinen, declara cu aceasta ocazie:

“De mai bine de 10 ani de zile am lucrat impreuna cu cei mai importanti producatori de componente hardware pentru a creea 3DMark si PCMark. Rezultatul acestei colaborari a constat in impunerea benchmark-urilor Futuremark ca standard in industria benchmark-urilor pentru PC, acestea fiind folosite de sute de publicatii si milioane de utilizatori. Acum lucram la 3DMark pentru Android, si ne bucuram ca unii dintre cei mai importanti jucatori din industrie, cum ar fi Acer, Intel, Qualcomm si SingTel-Optus s-au alaturat in procesul dezvoltarii unui produs care va aduce o noua experienta pentru utilizatorii Android”.

Salutam initiativa celor de la Futuremark, precum si implicarea partenerilor in acest proiect, si asteptam cu sufletul la gura lansarea unui benchmark Futuremark pentru Android!!!
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Futuremark pregatesc 3DMark pentru Android

Lasa-ne un comentariu: