lab501.ro

Drifturi si androizi la PrimaTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 November, 2014.

Drift

 

Care este legatura intre LG G Flex, iPhone 6, BlackBerry Passport, Titi Aur, PrimaTV si Monstru? Pai este destul de simplu – baietii de la Playtech m-au invitat la emisiunea lor pentru a “testa” tastaturile celor trei telefoane amintite mai sus.

Desigur, acest “testat” se realiza in timp ce ne aflam intr-o masina condusa de un profesionist, iar aceasta masina se invartea in cerc, in poligonul de la Corbeanca unde este scoala de pilotaj a lui Titi Aur.

Desigur, faptul ca Tavi este utilizator de iPhone, eu nu utilizez un LG in mod zilnic iar BlackBerry Passport este…odios… nu mai conteaza acum, ce conteaza este ca pentru cateva minute, subsemnatul, Octavian Palade si Lucian Popescu au incercat din rasputeri sa trimita un SMS, in conditiile in care foarte priceputul, dar diabolicul pilot din stanga noastra ne invartea ca pe sacii de cartofi.

Ce a iesit puteti vedea mai jos – pot spune ca este unul dintre cele mai … interesante moduri de a te trezi dimineata…

 

Comentarii

8 comentarii la: Drifturi si androizi la PrimaTV

  1. Cristi a scris pe:

    Cica BB Passport ecran de 3.1″. Mai intindeti de el. Pe langa ca aveti review la BlackBerry nu, nici macar cand faceti unul nu il faceti ca lumea.

    Halal profesionalism.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    1 – nu am vorbit niciodata in viata mea despre Blackberry, cu atat mai mult cat sa ii fac review
    2 – ai de reprosat ceva baietilor de la Prima te rog sa le dai un mail. Nu ma intereseaza subiectul Blackberry, nu ma intereseaza ce au spus ei despre el in material si nu ma intereseaza nici ce ai tu de spus despre asta.
    3 – inca un comentariu pe tonul asta postat aici si va fi si ultimul.

  3. Cristi a scris pe:

    3.Ultimul, vă asigur. Dacă tot publicați pe site materiale care nu vă interesează, măcar să le verificați înainte. Nu cred ca am folosit persoana 2 singular, iar pe dumneavoastră nu v-am gratulat cu apelativul “tu”, avem cel puțin aceleași așteptări. Ma rog, whatever, să fiți sănătos!

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Ok, vina mea si mi-o asum, m-a iritat comentariul tau si am raspuns prea taios.

    Asta se intampla pentru ca am publicat pe site un material video in care am aparut si eu (cel barbos). Asta nu inseamna ca am vorbit eu despre Blackberry, sau ca i-am facut eu review (motivul pentru care m-am simtit iritat) sau macar ca am pus eu mana pe el.

    Cat despre persoana pe care o folosesc in comunicare – suntem un site de pasionati. Nu ma astept sa imi vorbesti cu dumneavoastra (ba chiar ma deranjeaza, nu am 60 de ani) si nu iti voi vorbi asa (chiar daca ai 60 de ani). Pentru ca aici suntem toti prieteni si pasionati de acelasi lucru.

    Sper sa intelegi ce am spus si sa nu te simti jignit – nu asta a fost intentia mea.

  5. Cristi a scris pe:

    Ok, my bad too. Am fost și eu puțin iritat de faptul că prima pomenire a unui BB pe site după 2 ani e una flagrant greșită, ecranul fiind de 4.5″,diferență cam mare de la 3.1. Știu ca emisiunea e de la Prima, dar tot verificam ce e acolo, mai ales ca a apărut și barba mea în video :)

    Hai să te provoc. Pentru că e odios, pentru că e altfel, pentru că nu ai treabă cu BlackBerry, fa un review la Passport. Ma ofer să îți pun la dispoziție orice detaliu mai puțin cunoscut de publicul larg (de genul instalat Google Play și aplicații Android), etc.

  6. Monstru Post author a scris pe:

    A aparut si barba ta in video? :)

    Ca sa intelegi mai bine cum functionam noi – eu nu testez decat smartphone-uri Android (am testat ceva mai mult de 100 pana acum). Pentru iPhone, respectiv Windows Phone am colegi experti in asa ceva iar eu personal nu ma bag (normal, de altfel, prefer sa testeze iPhone un om care le-a avut pe toata pana acum, nu eu, care am folosit 2-3 modele).

    Daca ar fi sa fac un review un Blackberry acesta ar fi Blackberry Leap. Si asta asa la modul…am avut unul in 2006, hai sa vedem cum merg acum, nu din perspectiva de expert, pentru ca nu sunt expert in Blackberry si nu voi fi niciodata :)

  7. Cristi a scris pe:

    Sir, yes sir, am înțeles.

    Păcat, Leap e slab ca specificații. Probabil ca se va descurca relativ ok în utilizarea zilnica, dar Passport e altceva.

    Uite, așa ca pipa păcii, îți fac eu un review la el, și tu decizi dacă îl publici sau nu.

    Seară faina!

  8. Monstru Post author a scris pe:

    Ok, deal, astept review-ul tau la Passport.

    Seara faina domnnule :)

Lasa-ne un comentariu: