lab501.ro

CeBIT 2012 – Zotac arata un ZBox Nano mai mic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 March, 2012.

 

Seria ZBox de la Zotac este formata din miniPC-uri destinate folosirii lor in living pe post de MediaPC / HTPC sau chiar in birouri lipsite de spatiu. Cu ocazia targului de la Hanovra, Zotac a prezentat urmasul lui ZBox si ZBox Nano ce beneficiaza de dimensiuni extrem de reduse. Acesta este bazat pe cel mai recent model de APU bazat pe platforma Brazos de la AMD, completat de un modul de 4GB de memorie si de un SSD cu o capacitate de 40GB. Kit-ul poate fi achizitionat si ca barebone, fara modulul de RAM si fara SSD pentru cei care planifica oricum inlocuirea acestora.

Dotarile sunt multumitoare tinand cont de dimensiunea minuscula a acestuia, am apreciat constructia din aluminiu a sasiului precum si integrarea unui cititor de carduri frontal. Pentru a usura folosirea lui pe post de HTPC, Zotac a dotat noul ZBox cu telecomanda si senzor de infrarosu atat sub butonul de Power cat si cu un dongle ce se poate conecta pe USB in cazul in care montam dispozitivul pe spatele TV-ului prin suportul VESA inclus.

Pentru a va da seama de dimensiuni, in ultima poza am asezat toate cele 3 modele de ZBox unul peste celalalt… e chiar mic, nu-i asa?

 

 

 

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: CeBIT 2012 – Zotac arata un ZBox Nano mai mic

  1. adrianx26 a scris pe:

    daca ne spui si cine il vinde la noi ar fi si mai bine :)

  2. Importatorii Zotac in Romania, daca nu ma insel, sunt cei de la PCCoolers.

Lasa-ne un comentariu: