lab501.ro

Castigatorii produselor Logitech sunt…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 January, 2014.

Logitech

O…ho..ho…ho dragii mei!!! Craciun fericit !!! La Multi Ani !!! Bine v-am regasit in 2014 !!! Ati petrecut bine? Sper…pentru ca si noi am facut acelasi lucru, chiar daca zapada nu s-a numarat printre lucrurile de care ne-am bucurat din plin cu ocazia acestui sfarsit de an. Ne-am bucurat insa de o abundenta de premii, in cadrul celor doua concursuri organizate impreuna cu Intel si Logitech. Daca in cazul concursului Intel nu pot decat sa va invit sa va inscrieti, deoarece mai aveti ocazia sa faceti acest lucru vreme de 9 zile, concursul Logitech a ajuns astazi la final.

Intr-o zi cu soare, sus la munte, pe racoare, Monstru cel voios a facut o extragere mare… Din cei aproape 200 de inscrisi in concurs (199 ca sa fim mai precisi) sansele le-au suras urmatorilor fericiti:

132 – Emil Gherman – castiga o tastatura mecanica Logitech G710

2 – PoetuL – castiga un mouse de gaming wireless Logitech G602

178 – Toader Stefan Daniel – castiga mousepad-ul Logitech G440 Hard Gaming Mousepad.

Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand felicitari celor de la Logitech pentru ca ne-au ajutat sa organizam un concurs care, speram noi, a rezonat din plin cu spiritul sarbatorilor de iarna.

Cat despre activitatea noastra in noul an… ei bine acesta de abia a inceput, asa ca stati aproape de LAB501 si NEXT LAB501 pentru ca si anul acesta vom avea pentru voi articole, concursuri si multe, multe surprize.

Mai jos puteti urmari filmul extragerii de astazi.
 

Comentarii

24 comentarii la: Castigatorii produselor Logitech sunt…

  1. vlad a scris pe:

    normal ca a castigat Toader Stefan Daniel daca el posteaza de 2 ori… http://next.lab501.ro/stiri/concurs-logitech-si-lab501-christmas-give-away

    posturile 223 respectiv 229

  2. vlad a scris pe:

    a postat de 2 ori Toader Stefan Daniel si tot el castiga? pffff

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Nu exista nici postul 223 nici 229, este un bug al serverului, comentariile sunt 200 in total, nu 250…178 este acelasi lucru cu 229 acum…aparent.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Si pe viitor, daca ai ceva de semnalat, as prefera sa iti controlezi atitudinea si sa o faci intr-un mod civilizat, pentru ca nu permit nici un fel de iesiri nelalocul lor pe aici. S-a inteles?

  5. Cristi a scris pe:

    Felicitari baieti !

  6. Ciupearca a scris pe:

    Multumesc !!!

  7. Emil Alexandru Barb a scris pe:

    Multumim pentru concurs :) speram sa mai faceti si pe viitor astfel de concursuri. Frumos ar fi fost daca posturile duble ar fi fost eliminate.

  8. Cristi a scris pe:

    cu siguranta nu a bagat la extragere posturile duble

  9. dumitrel a scris pe:

    Monstru lamureste-ma si pe mine ca nu am inteles pana la urma ce ati vrut sa spuneti in regulament (participantii trebuie sa treaca in campul “nume” numele real ),pai ce fel de nume real a trecut cel de al 2 castigator (2 – PoetuL – castiga un mouse de gaming wireless Logitech G602) e cumva un coleg de al vostru acest Poetul sau cine este?Am crezut ca sunteti seriosi si o sa respectati regulamentul dar vad ca nu e deloc asa.

  10. Monstru Post author a scris pe:

    Dumitrel, ce spuneam eu in comment-ul cu numarul 4? Ai ceva de semnalat, fa-o cu bun simt. Ca nu iti sunt dator cu absolut nimic ca sa trebuiasca sa iti aprob si suport insultele. Poetul e coleg cu noi? Nu e mai simplu sa ai bunul simt sa dai click pe pagina “Despre noi” ca sa vezi ce inseamna staff-ul LAB501?

  11. Monstru Post author a scris pe:

    A…stai ca acum am intrat pe Facebook si am vazut cine este Dumitrel…cel care ma intreba anul trecut daca s-a revendicat telefonul Allview. Pai e frumos mai Dumitrel sa te bagi numai la pomeni, pardon, concursuri si sa mai si comentezi pe tema asta ?!?!?

  12. paul a scris pe:

    calmeaza-te monstrulet,mereu vor fi oameni care viziteaza site-ul doar pentru concursuri (chiar acum la un concurs pe un site romanesc,nu dau nume ca nu vreau sa fie reclama,sunt 177 commenturi,iar de obieci nu sunt mai mult de 5-6)

  13. Ciupearca a scris pe:

    bine punctat paul

  14. magic a scris pe:

    Totusi pentru noi “restul”monstru ne poti explica chestia cu poetul?sau nici noua nu trebuie Sa ne explici mimic.sint obisnuit cu tendinta adminilor Sa se creada zei dar tot nu ma pot abtine Sa nu comentez.este situl vostru ,munca voastra dar totusi….

  15. Monstru Post author a scris pe:

    Ce sa explic magic? Am nevoie de nume ca sa pot identifica persoana (sa nu pretinda altcineva premiul castigat de unul dintre voi). In cazul asta, persoana este destul de simplu de identificat, nu-i asa? http://www.la-o-vorba-cu-poetul.ro/

    Personal ma intristeaza atitudinea unora care vin si bat din picior pe aici de parca li se cuvine ceva. Hai sa ne intelegem… noi facem ca unii dintre voi sa poata intra cu un minim de efort in posesia unor premii foarte costisitoare de altfel… Nu datoram nimic nimanui, iar ceea ce asteptam in schimb este o multumire sincera…si poate ceva mai mult respect pentru cei care fac lucrurile astea posibile.

    Aveti filmul extragerii in acest post, totul este transparent (nu pentru ca ne-ar obliga cineva ci pentru ca asa vrem noi sa fie). Am organizat peste 50 de concursuri pana acum – http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=2764 . Chiar trebuie sa dau cuiva explicatii? :)

  16. mirela a scris pe:

    Monstru sa stii ca nu e frumos din partea ta sa ne jignesti atunci cand nu iti convine o intrebare ,CITEZ:”Pai e frumos mai Dumitrel sa te bagi numai la pomeni”,adica noi suntem un fel de cersetori sau pomanagii pt ca am participat la concursurile organizate de voi?De data asta cred ca ai cam gresit,nu era greu sa-i dai un raspuns civilizat omului.

  17. Monstru Post author a scris pe:

    Nu, Mirela, nu am gresit si o sa iti spun si de ce. In primul rand cred ca este destul de clar faptul ca pe aici comentariile se aproba manual. Asta inseamna ca eu am permis ca respectivul comentariu sa existe. Puteam foarte bine sa il sterg (sau sa sterg toata conversatia) si gata.

    Dar nu am facut asta. Nu am facut asta pentru ca nu consider pomanagii oamenii care participa la concursuri. Sunt cateva zeci de mii de oameni care citesc site-ul asta (>60k)… dintre ei sunt cateva sute/mii care comenteaza pe site si tot atati pe forum.

    Ei bine, imi face placere sa pot oferi cititorilor nostrii ocazia de a castiga premii interesante…normal ca imi face placere, altfel nu o faceam, nu-i asa?

    Ce nu imi face placere este cand observ ca exista anumite specimene care intra pe aici DOAR pentru concursuri. Nu te intereseaza munca noastra, habar nu ai pe ce site esti….ai vazut ceva la un prieten pe Facebook si repede…te-ai inscris, poate castigi ceva. Si stii care e chestia…nici macar asta NU ma deranjeaza.

    Dar cand esti genul asta de om, am o singura pretentie – sa respecti locul unde iti incerci norocul si oamenii care iti ofera ocazia sa o faci. Ori domnul Dumitrel nu a dat dovada de acest bun simt. A intrat prima data pe site la concursul din Decembrie anul trecut, unde era foarte curios daca s-a revendicat premiul sau nu. Iar al doilea comentariu (din toate cele DOUA comentariile postate de el aici) este cel postat aici… in care se plange ca este nedreptatit si mai mult decat atat ne aduce si acuze.

    Ei bine, guess what…nu permit asa ceva. Inteleg ca esti cititor si nu comentezi la articole pentru ca nu simti nevoia sa te exprimi. Inteleg ca intri aici pentru concursuri. Poate iti place ce ai gasit, poate nu. E ok, nu ma supar in nici unul dintre cazuri. Dar nu inteleg cum iti permiti sa fii un milog care intra aici DOAR pentru concursuri, sa nu ai nici cea mai mica idee cu cine vorbesti sau cate concursuri am organizat pana acum DAR sa iti permiti sa ne acuzi si sa ne insulti. Nu domnule (si stimata doamna), asta nu permit si mai mult decat atat, imi pare rau daca reactiile mele pot parea virulente in aceste situatii. Dar … la fel cum un om isi permite sa nu aibe pic de bun simt fata de noi, la fel imi permit sa il desconsider complet in aceasta situatie. Si stii care e problema? Ca am eu prea mult bun simt… pentru ca sincer sa fiu, oamenii de genul asta merita injurati. Iar eu nu am nici o problema sa fac asta aici, unde platesc hosting si muncesc ca sa va ofer content sau concursuri. Nu o fac insa din respect penetru marea majoritatea cititorilor care sunt oameni normali, cu bun simt.

    Prin urmare, daca te-a deranjat iesirea mea de mai sus te rog sa ma scuzi. Deobicei chiar nu sunt asa..dar exista un anumit gen de oameni care scot tot ce e “mai bun” din mine :)

  18. Monstru Post author a scris pe:

    Si uite si exemplul lui magic de mai sus, care are impresia ca eu i-as datora ceva (cum ar fi explicatii). Si chiar daca nu i le datorez, am facut totusi un efort si am incercat sa ii explic. Ce face omul (acelasi tip de vizitator ca si dumitrel) – incepe sa spameze cu injuraturi si acuze (comment-uri pe care evident nu le public, pentru ca dreptul de a te exprima aici este un privilegiu, nu ceva care se acorda din oficiu).

    Si stau si ma gandesc… nu mai bine bag eu ip-urile alea pe blacklist pentru ca oamenii astia sa nu mai poata intra aici si sa nu ma mai poata deranja? Si nu atat pe mine, ca nu imi este greu sa imi bat joc de ei daca simt nevoia. Dar pe voi, restul cititorilor. Pentru ca hai sa iti spun ceva…daca un astfel de “cititor” ma supara pe mine, poate ma supar si eu la anul si nu mai organziez concurs de craciun. Ia spune, merita in cazul asta sa imi faci mie observatie, sau sa goniti genul asta de goblini de aici cu pietre si faclii? Nu de alta dar mie nu mi-a sunat foarte rau un concurs unde fiecare participant a avut o sansa din ~66 sa castige un premiu chiar consistent…

  19. mirela a scris pe:

    Woooow deja incepi sa ma sperii(vorbesc serios),pseudonimul MONSTRU cred ca ti se cam potriveste uneori hahaha,deci chiar nu mi as dori sa intru intr-un conflict cu tine,cred ca as iesi tare sifonata din acel conflict

  20. Monstru Post author a scris pe:

    E…sa nu exageram totusi, pseudonimul mi se potriveste cand apar lucrurl pentru care am muncit ani de zile, da. Altfel nu cred ca am “muscat” vreodata un cititor :)

  21. Ileana a scris pe:

    Monstru vreau sa fac si eu o mica observatie daca se poate.Nu tin nici cu Dumitrel,nici cu Magic si nici cu tine,vreau sa fiu impartiala.Degeaba te superi atat de tare pe acesti cetateni,poate ca au si ei un pic dreptate,ma refer la faptul ca ati acceptat in concurs persoane cu nume fictive,parerea mea este ca daca ati fi procedat exact cum scrie in regulament (participantii trebuie sa treaca in campul “nume” numele real)nu ar fi mai aparut astfel de interpretari sau suspiciuni legate de desemnarea castigatorilor.Eu vb din proprie experienta,am mai participat la unele concursuri unde am constatat nereguli grosolane cand un individ care participa cu tot felul de nume d’astea false castiga cate 3-4 premii iar altii care participau corect si cinstit cu un singur cont nu castigau niciodata.

  22. Monstru Post author a scris pe:

    Ileana – ti se pare ca asta ar fi cazul aici?

  23. Ciupearca a scris pe:

    sunt fericit…mi-a ajuns tastatura…multumesc Logitech…multumesc Lab501 !!!

  24. Monstru Post author a scris pe:

    Sa o folosesti cu placere!

Lasa-ne un comentariu: