lab501.ro

Samsung Galaxy Y Duos review – Android 2 in 1

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 25 July, 2012.

Dupa ce v-am prezentat cateva dintre telefoanele accesibile care ruleaza Android, probabil v-ati lamurit ca reteta este aceeasi pentru toata lumea. Fiecare are un display de 3″-3.5″ de rezolutie relativ mica, procesor single-core intre 600MHz si 800MHz si conectivitate obisnuita pe care ruleaza Android 2.3, asa ca diferentele intre telefoanele testate de noi nu au fost dramatice.

Ei bine, bucatarul Samsung a avut grija sa adauge un ingredient special in reteta subiectului articolului de astazi. Desi asemanator din multe puncte de vedere cu ceilalti Androizi de buget, Galaxy Y Duos este primul smartphone dual-SIM din aceasta categorie si unul pe care suntem mai mult decat intrigati sa-l luam la intrebari.

Posibilitatea de a folosi doua cartele SIM diferite concomitent reprezinta un plus in ceea ce priveste functionalitatea, insa pretul nu depaseste 600 de lei, lucru care il plaseaza in acelasi ring cu Smart II si Optimus L3. Iar cum adolescentul care foloseste SIM-uri diferite pentru retele diferite probabil prefera sa isi cumpere un singur telefon, nu doua, Galaxy Y Duos se poate constitui intr-un adevarat succes pentru categoria Androizilor de buget. Succesul lui va fi hotarat de doua lucruri insa: felul in care indeplineste indatoririle de smartphone si functionalitatea dual-SIM, ambele pe care le vom testa.

Comentarii

5 comentarii la: Samsung Galaxy Y Duos review – Android 2 in 1

 1. robert a scris pe:

  Salutare!
  foarte bune review-urile,ca de obicei tot ce trebuie,ca sa faci alegerea corecta.
  Ar fi de laudat niste review-uri la tabletele,Allview Alldro 3 Speed,E-BODA IMPRESSPEED E1,E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100,va felicit inca o data pentru toata munca voastra.

 2. MUltumim pentru aprecieri. Daca Eboda, Allview, etc ne vor trimite produsele lor la teste, nu vad de ce nu le-am face review.

 3. Horton a scris pe:

  Sal, in pachet casti nu sunt :D

 4. breazu a scris pe:

  cred ca va avea mare succes la public; mi se pare ca face parte din segmentul middle, specificatiile sunt ok, ca este si dual sim mi se pare un avantaj in plis sa vedem si la ce pret o sa il scoata.

 5. gabi a scris pe:

  salut, nu imi dau seama ce nu am bifat corect: pe prima cartela am vodafone ptr vorbit si pe sim 2 digi cu care folosesc traficul de date. Problema este ca daca stau pe net si ma suna cineva pe vodafone le da cum ca reteaua nu este disponibila, deci de cate ori sunt pe net nu pot fi contactat. ce sa fac? multumesc!

Lasa-ne un comentariu: