lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S21 5G – Aveti cumva un charger?

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 February, 2021.

Samsung Galaxy S21 5G

 
Te salut cititorule! Mi se spune Monstru, LAB501 este casa mea, iar NEXT este site-ul unde iti povestesc despre smartphone-uri, notebook-uri si periferice. Daca ai fost alaturi de noi de la bun inceput, inseamna ca ne cunosti povestea. Insa, daca ai ajuns aici cautand informatii despre un telefon sau un laptop, atunci poate nu stiai ca a existat o vreme in care nici prin cap nu ne-ar fi trecut sa iti povestim despre altceva in afara de procesoare, placi video sau memorii.

Spun asta pentru ca prima noastra pasiune a fost overclocking-ul extrem, pe care l-am si practicat la nivel competitiv, Romania fiind una dintre putinele tari din lume care se poate lauda nu cu unul, nu cu doi, ci chiar cu trei campioni mondiali la overclocking. Fiind pasionati de hardware, am inceput sa scriem despre asta, o activitate pe care o intreprindem de altfel si in acest moment.

Totusi, chiar daca la inceput nu ne interesa nimic din ceea ce nu poate fi montat intr-un PC, smartphone-urile si notebook-urile si-au facut loc treptat in viata noastra, la fel ca si in cazul a miliarde de utilizatori. Si atunci, asa cum era si firesc, am construit un site dedicat acestor subiecte, site-ul pe care tu citesti astazi acest articol.

De ce tin nevoia sa fac aceste precizari? Ei bine, pentru ca in 10 ani de cand am pus bazele NEXT-ului, respectiv in 9 ani de cand am lansat oficial acest website, am testat sute de smartphone-uri, de la zeci de producatori, articolul de fata fiind articolul cu numarul 185 publicat in categoria smartphones. Si pot spune ca am lucrat cu marea majoritate a brand-urilor mai mult sau mai putin cunoscute de pe piata si am testat telefoane de toate felurile si marimile, pentru toate buzunarele.

Insa in toti acesti ani, a existat o singura serie de telefoane in cazul careia nu am ratat nici o lansare importanta, mai precis seria de flagship-uri Samsung Galaxy S. Incepand cu anul 2012, in care va aratam cum sa instalati Android 4 pe Galaxy S2 si testam nou lansatul Galaxy S3 si terminand cu articolul de fata, seria Galaxy S este singura serie de smartphone-uri care a avut intotdeuna un model prezentat pe site, la fiecare lansare.

Galaxy S2, S3, S4, S5, S6, S6 Edge+, S7, S8+, S9, S10 si S20, toate au fost testate si prezentate pe NEXT – nici macar seria Galaxy Note nu se poate lauda cu o prezenta atat de constanta in paginile noastre, Note 5, Note 7 si Note 10 lipsind din lista noastra de modele testate, care a inceput cu Galaxy Note 2.

Da, dragilor… dintre toate seriile de smartphone-uri testate de noi, doar seria Galaxy S se poate lauda cu onoarea de a fi mereu prezenta la noi pe site, an de an, lansare de lansare. Drept urmare, nu aveam cum sa trecem cu vederea lansarea seriei Galaxy S21, nu-i asa? Si chiar daca aceasta este alcatuita din trei modele, mai precis Galaxy S21 5G, Galaxy S21 Plus 5G si Galaxy S21 Ultra 5G, in buna traditie NEXT LAB501, noi ne vom ocupa astazi de modelul de baza, Samsung Galaxy S21 5G.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy S21 5G – Aveti cumva un charger?

Lasa-ne un comentariu: