lab501.ro

Review Samsung Galaxy K Zoom

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 11 November, 2014.

Samsung Galaxy K Zoom

 
Buna ziua dragii mei – astazi a venit momentul sa continuam lista aceea de “lucruri pe care ar fi trebuit sa le fac, dar eram in vacanta”. Fericitul dispozitiv care primeste astazi atentia noastra de numeste Samsung Galaxy K Zoom si continua seria unor concepte dezvaluite de Samsung in 2012.

In August 2012 Samsung anuntau Galaxy Camera – o camera foto compacta care rula sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. De fapt, era vorba despre un Galaxy S3, fara functia de telefonie, dar cu functii ceva mai avansate foto/video. In Iunie 2013 era dezvaluit Galaxy S4 Zoon, adica un Galaxy S4 cu zoom optic si senzor ceva mai generos, cu tot cu functia de telefonie. In Ianuarie Samsung aveau din nou ceva cu doritorii de convorbiri la compacta, lansand Galaxy Camera 2 (fara functie de telefonie), insa dezamagirea acestora nu a tinut mult, Samsung Galaxy K Zoom fiind anuntat in Aprilie 2014 si lansat in Iunie.

Ce am inteles din insiruirea de mai sus? Pai in primul rand, faptul ca in acest domeniu Samsung inca isi cauta calea. Poate prinde o camera foto compacta cu Android dar fara telefon, poate prinde un telefon cu functii si dotari de camera foto compacta…inca nu este clar. Oricum ar fi, ei pregatesc produse din ambele categorii. Sincer sa fiu, prima categorie nu ma atrage deloc, pentru ca nu vad de ce nu as avea functia de telefonie pe ceva care este derivat clar dintr-un telefon mobil.

La inceput, nici a doua categorie nu m-a atras, pentru ca deobicei strutocamilele care incearca sa le faca pe toate vor sfarsi prin a nu excela la nimic. Cu toate acestea, in studiul pe care il realizam la sfarsitul anului trecut (Smartphone vs camera foto) am observat cat se poate de clar un lucru – pentru majoritatea utilizatorilor, smartphone-ul este suficient pentru a surprinde amintiri. Si in momentul de fata, singurul mare minus al acestor dispozitive este lipsa zoom-ului optic.

Probabil de la aceasta idee au plecat si Samsung cand au lansat Galaxy S4 Zoom, iar apoi Galaxy K Zoom. Ei bine, pe S4 Zoom l-am ignorat, deoarece sunt de parere ca primele implementari ale unui nou concept nu vor reda 100% potentialul conceptului in sine. Prin Galaxy K Zoom insa, cei de la Samsung arata ca sunt dispusi sa continue aceasta linie de produse si sa o imbunatateasca. Moment in care curiosul monstru bagacios trebuia sa ia un dispozitiv la intrebari, sa vada cum se comporta si mai ales daca merita atentia voastra.

 
Intro

Comentarii

6 comentarii la: Review Samsung Galaxy K Zoom

 1. Aldea-Udrescu Edwin-Petrut a scris pe:

  Mai sunteti? Rar mai vedem ceva nou pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Suntem, cum sa nu fim :)

 3. Greuceanu a scris pe:

  Eu astept inca un review comparativ privind camerele foto de pe cele mai noi smartphone(2014),asa cum numai tu Monstru stii sa faci.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Rau gand mi-ai pus :((

 5. Aldea-Udrescu Edwin-Petrut a scris pe:

  Pe cind un review al un telefon cu Android 5.0?
  Ma intereseaza diferentele intre el si acelasi telefon cu Andoid 4.4.4 – baterie si performanta.

 6. Aldea-Udrescu Edwin-Petrut a scris pe:

  “al unui” nu “al un”, scuze

Lasa-ne un comentariu: