lab501.ro

Review – Samsung Galaxy A9 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 February, 2019.

Samsung Galaxy A9 2018

 
Placi video, notebook-uri noi cu placi video noi, memorii, monitoare, inceputul anului a adus cate ceva pentru fiecare si am asistat la lansarea unor produse cel putin interesante, pentru toate gusturile si buzunarele. Tocmai de aceea, consider articolul de fata o mica escapada de la tumultuoasa lume a componentelor – practic, dupa atat hardware, un smartphone se simte asa… ca un fel de relaxare, ca o scurta pauza de la muntii de hardware prin care am trecut pana acum si care ma asteapta in continuare pe birou.

Cu atat mai mult cu cat nu discutam despre o lansare care are loc acum, ci despre un smartphone lansat la sfarsitul anului trecut, care a avut parte de atentia cuvenita din partea publicatiilor de profil, iar acum si-a ocupat cuminte locul in magazine si in ofertele operatorilor, asteptand atentia voastra.

Si nici macar nu discutam despre un varf de gama, zona in care lucrurile pot deveni destul de incinse, dar si destul de plicistitoare uneori, cu producatori care exagereaza de dragul marketingului, in timp ce repeta retete implementate cu succes cu un an in urma.

Inteligenta artificiala, ecrane … infinite, superlative hardware… toate acestea pot fi intalnite la orice lansare de smartphone high-end, iar eu unul nu pot sa nu ma gandesc ca producatorii se iau uneori prea in serios. Da, oameni buni, cu totii folosim telefoane mobile si acestea au ajuns sa ocupe un loc important in viata noastra de zi cu zi. Dar nu, nu se bazeaza nimeni inca pe AI in cazul unui smartphone si nu vom inlocui prea curand PC-ul cu el, dintr-o multitudine de motive.

Nu, nu se lanseaza in fiecare an cel mai revolutionar produs. Nu, nu avem nevoie de toate functiile imaginate de voi. De fapt, avem nevoie de o serie de functii foarte clare si foarte bine definite si apreciem telefoanele care, pe cat posibil, exceleaza la aceste functii. Si da, uneori suntem dispusi sa platim destul de mult pentru asta.

Alteori insa, nu suntem dispusi sa cheltuim 4-5000 RON pe un telefon, iar voi stiti asta, motiv pentru care incercati sa oferiti cel putin un produs pentru fiecare segment de pret, cum ar fi si exemplul de astazi, Samsung Galaxy A9 2018, un smartphone dotat, comercializat pentru ~2099 RON. Suna interesant? Haideti sa vedem despre ce este vorba…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Samsung Galaxy A9 2018

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Ah, la naiba, dupa capitolul cu fasolea nu am mai inteles nimic, tot acolo ma gandeam!

Lasa-ne un comentariu: