lab501.ro

Review Huawei P8 Lite

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 15 October, 2015.

 
Lateralele sunt si mai impresionante, Huawei P8 Lite ducandu-ne cu gandul la ceva telefoane cu mar pe ele. Telefonul arata bine, iar cei de la Huawei au reusit sa pozitioneze toate butoanele si slot-urile pe o singura latura. Astfel, sub butoanele volum +/- si Power, gasim cele doua slot-uri, unul pentru SIM si celalalt pentru cardul micro SD.

Atentie – exista mai multe modele de Huawei P8 Lite, atat dual SIM cat si single SIM. Noi am testat modelul Single SIM. In cazul modelului dual SIM, unul dintre aceste slot-uri este un combo micro SIM / micro SD, prin urmare, daca doriti sa utilizati un card micro SD veti pierde functionalitatea dual SIM.

 

Design-01

Design-02

Design-03

Design-04

Comentarii

3 comentarii la: Review Huawei P8 Lite

  1. mario a scris pe:

    off topic: imi place frigiderul tau ;)
    un moto g 2015 urmeaza la teste? eu as vrea ca asta sa fie urmatorul meu telefon, atat din cauza androidului “curat” cat si a update-urilor…sper

  2. OanaPop a scris pe:

    Iata ca am citit un text foarte interesant prezentat intr-un mod dificil de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

  3. Din ce observ pozele ies mai bine decat cu aparatul meu foto pe care am dat cateva sute de lei. Acum ma gandesc ca viitorul telefon pe care o sa-l iau probabil anul viitor sa aiba o camera foto cat mai buna ca sa nu mai car si aparatul foto. La capitolul camera foto din toate pe care le-ai testat ce mi-ai putea recomanda ca si cel mai bun raport calitate-pret?

Lasa-ne un comentariu: