lab501.ro

Review Huawei P8 Lite

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 15 October, 2015.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

De obicei am un vocabular destul de dezvoltat, insa pentru a 3-a oara, dupa capitolul display si capitolul performanta, simt nevoia sa utilizez cuvantul “mediu”. Pentru ca asta ar descrie cel mai bine performantele lui Huawei P8 Lite in testele noastre de autonomie. Totul este ok, nimic iesit din comun, nici in plus nici in minus. Nothing to see here, carry on…

Comentarii

3 comentarii la: Review Huawei P8 Lite

  1. mario a scris pe:

    off topic: imi place frigiderul tau ;)
    un moto g 2015 urmeaza la teste? eu as vrea ca asta sa fie urmatorul meu telefon, atat din cauza androidului “curat” cat si a update-urilor…sper

  2. OanaPop a scris pe:

    Iata ca am citit un text foarte interesant prezentat intr-un mod dificil de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

  3. Din ce observ pozele ies mai bine decat cu aparatul meu foto pe care am dat cateva sute de lei. Acum ma gandesc ca viitorul telefon pe care o sa-l iau probabil anul viitor sa aiba o camera foto cat mai buna ca sa nu mai car si aparatul foto. La capitolul camera foto din toate pe care le-ai testat ce mi-ai putea recomanda ca si cel mai bun raport calitate-pret?

Lasa-ne un comentariu: