lab501.ro

Review – MSI GP75 Leopard 9SE

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 20 November, 2019.

Concluzii

 
Asa cum mentionam si la inceputul acestui articol, MSI GP75 Leopard 9SE incearca sa ofere combinatia optima intre putere de calcul, dotari si pret si din punctul meu de vedere rezultatul este unul reusit. Astfel, nu avem de-a face cu exagerari de genul 4K, RAID de SSD-uri NVMe sau 32GB RAM pe o masina de gaming, ceea ce primim fiind un notebook cu o configuratie echilibrata, care se incadreaza intr-un buget corect (~6999 RON pentru configuratia testata de noi).

Combinatia Intel Core i7 9750H + Nvidia GeForce RTX 2060 ofera un raport calitate / pret optim, atat pentru jocuri, cat si pentru prosumeri, SSD-ul NVMe de 1TB produs de Samsung este exact ce avem nevoie in cazul unui astfel de notebook, iar display-ul Full HD cu o rata de refresh de 144Hz ofera o experienta de calitate gamerilor, avand in acelasi timp caracteristici potrivite si pentru foto sau video editori.

Asta nu inseamna insa ca nu exista si puncte slabe, autonomia fiind unul dintre ele, insa acest aspect este oarecum asumat in cazul notebook-urilor de gaming, acestea fiind utilizate in general conectate la priza.

In momentul in care bugetul nu reprezinta o limita, este destul de facil sa echipezi un notebook cu cele mai monstruoase componente cu putinta, chiar daca acesta va fi comercializat ulterior pentru 15000-16000 RON. Nu este insa la fel de simplu sa configurezi un notebook de 6999 RON, care ofera performante destul de apropiate cu monstri antementionati, insa cei de la MSI au reusit exact acest lucru, MSI GP75 Leopard 9SE fiind un notebook cu adevarat echilibrat.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: