lab501.ro

Review – MSI GP75 Leopard 9SE

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 20 November, 2019.

MSI GP75 Leopard 9SE

 
Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei, astazi vom analiza un notebook de gaming, al 18-lea notebook testat de noi pe NEXT in 2019! Este vorba despre MSI GP75 Leopard 9SE, un model nou, care incearca sa ofere un raport optim intre dotari, performanta si pret, producatorul alegand cu atentie componentele utilizate, pentru a oferi o experienta optima, fara exagerari inutile.

Asa cum va amintiti, in cazul notebook-urilor MSI, primele doua litere specifica seria (GT, GS, GF, GE, GP, GL). G vine de la gaming (MSI mai produc si alte tipuri de notebook-uri), T vine de la Titan, adica varful de gama MSI, S vine de la Stealth, adica notebook-uri de gaming ultraportabile, F indica notebook-uri de gaming ultraportabile accesibile, E indica familia Raider, notebook-uri dedicate entuziastilor, iar P indica familia Leopard, gandita pentru a oferi un raport optim calitate/pret.

Urmatoarea cifra ne indica diagonala display-ului (6 – 15.6″, 7 – 17.2″, 8 – 18″ sau mai mult), in timp ce a doua cifra ne indica generatia de sasiu (5 in cazul de fata). Mai departe, 9 ne indica generatia de procesoare Core (a 9-a generatie, in cazul de fata), S ne indica generatia de placa video (S pentru RTX), iar ultima litera ne indica puterea relativa a nucleului grafic (G – RTX 2080, F – RTX 2070, E pentru RTX 2060, s.a.m.d.).

Prin urmare, astazi avem de-a face cu un notebook de gaming, cu display de 17.3″, a 5-a generatie de sasiu, echipat cu un procesor din a 9-a generatie Intel Core si o placa video din seria Turing, mai precis RTX 2060. Simplu, nu-i asa? Acum haideti sa vedem cum arata restul configuratiei.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: