lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7

Scris de: , in categoria: Notebook, in 9 May, 2022.

Lenovo IdeaPad Gaming 3

 
In 2020 Lenovo lansau noua serie Legion, serie care s-a bucurat de un real succes in randul consumatorilor, datorita constructiei solide, sistemului de racire fara compromisuri si performantei ridicate pe care notebook-urile din aceasta serie o ofera. Tot in acelasi an, cei care nu dispun de un buget foarte ridicat au primit o veste buna, Lenovo lansand seria IdeaPad Gaming 3, prin care incearca sa ofere un raport calitate/pret cat mai ridicat.

Ei bine, la fel ca si modelele din seria Lenovo Legion, IdeaPad Gaming 3 a vazut mai multe iteratii pana acum, iar astazi vom discuta despre cel mai recent model, care aduce schimbari semnificative la capitolul design, IdeaPad Gaming 3 primind practic un upgrade semnificativ.

Astfel, Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 vine cu un design imbunatatit, dar si cu cele mai recente procesoare din seria Intel Alder Lake, incercand sa ofere un raport calitate / pret imbatabil intr-un segment de pret ultra-disputat. Haideti sa vedem cum arata cel mai nou membru al familiei IdeaPad Gaming 3 si mai ales de ce este capabil.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: