lab501.ro

Review – Clevo N850

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 March, 2017.

Concluzii

 
Tarziu am apucat sa il testez pe Clevo N850 si multe am avut pe cap intre timp, dar nu imi pare rau deloc ca am luat o pauza de la alte proiecte si am testat mititelul monstrulet. De fapt, aveam in plan asta de la bun inceput… sa testez 1-2 bestii high-end de la Clevo (ceea ce am si facut) si apoi sa vedem cum arata oferta lor in segmentul accesibil. Pentru ca nu doar monstrii de 10000+ RON merita atentia noastra.

Ei bine, nu am gresit. Desigur, in momentul in care discutam despre un notebook de 4299 RON care ofera performante demne de un desktop mainstream, trebuie sa existe si compromisuri, iar in acest caz este vorba de carcasa de plastic care flambeaza pe ici pe colo, respectiv touch-pad-ul usor plasticos. Dincolo de aceste aspecte insa, ma bucur sa vad ca nu s-au facut compromisuri la capitolul performanta, iar Clevo N850 poate fi un insotitor de nadejde pentru orice pasionat, indiferent daca discutam despre editare foto/video sau despre gaming.

Performantele sunt la inaltime, display-ul este unul de calitate, acumulatorul este mai generos decat in cazul altor modele echivalente, iar per total Clevo N850 propune utilizatorului o oferta solida, pentru un pret corect. Adica exact ceea ce avem nevoie majoritatea dintre noi.

 
Outro

Comentarii

4 comentarii la: Review – Clevo N850

 1. Cristian Dobrescu a scris pe:

  Misto laptop, sinistru layout la tastatura. Daca tot e customizabil sa ofere si niste optiuni de layout.

  In 15″ se poate mai bine.

  Also, varianta cu i7 si 1050 Ti mie imi da 4.598,99 pe situl lor, 4300 fiind cea cu 1050 si i5.

 2. Ciprian a scris pe:

  Pai, pretul e ok, nu? Oricum pe nisa asta nu se poate mai jos daca sintem sinceri cu noi. Eu tocmai am comandat N870 si abia il astept.

 3. Cristian Dobrescu a scris pe:

  Pretul e care e, e ok. Dar in articol e mentionat ca modelul primit la teste e 4300, dar e 4600.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Da, am trecut noi pretul gresit

Lasa-ne un comentariu: