lab501.ro

Review – ASUS Zenbook S13 OLED UX5304V – Intel Core i7 1355U

Scris de: , in categoria: Notebook, in 27 April, 2023.

Concluzii

 
ASUS Zenbook S13 OLED este o adevarata declaratie, o bijuterie care arata si se simte altfel decat majoritatea ultraportabilelor de pe piata, gratie procesului tehnologic folosit pentru obtinerea texturii capacului superior. De asemenea, grosimea extrem de redusa il transforma intr-un companion ideal pentru cei care isi doresc un notebook cat mai mic, iar display-ul superb, touch-pad-ul de mari dimensiuni si tastatura generos dimensionata pentru aceasta clasa completeaza in mod fericit pachetul.

Desigur, Intel Core i7 1355U nu a reusit sa ma impresioneze, obtinand rezultate ceva mai slabe fata de Ryzen 7 6800U, insa performanta este mai mult decat suficienta pentru un ultraportabil, intrecand unele desktop-uri full-size lansate cu doar cativa ani in urma (11300H, de exemplu). In fond, cu siguranta nu il vom folosi pentru gaming, motiv pentru care nici nu am mai rulat suita 3DMark.

Display-ul pe de alta parte as fi vrut sa il testez, dar utilitarul folosit a refuzat sa functioneze impreuna cu aceasta versiune de Windows 11. Din fericire avem de-a face cu un upgrade al unui model deja excelent, care aduce un nivel mai ridicat de luminozitate, pastrand contrastul profund si reproducerea culorilor specifice modelului lansat anul trecut.

Per total, ASUS Zenbook S13 OLED impresioneaza prin design, autonomie si dimensiuni, oferind in acelasi timp suficienta performanta pentru acest form-factor, fiind o aparitie cu adevarat interesanta in peisajul actual din zona ultraportabilelor.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – ASUS Zenbook S13 OLED UX5304V – Intel Core i7 1355U

 1. Giura Adriana a scris pe:

  Superb laptopul, imi place maxim cum arata, suprafata imita cumva granitul.
  Este un laptop finut foarte slim si chiar select as putea spune. Displayul OLED foarte clar curat si viu colorat este un alt element care ma atrage la acest dispozitiv. Chiar imi place acest laptop!

 2. Cristian G a scris pe:

  Daca ar fi de tinut pt o poza , da , laptopul este superb. Dar ce ne poate spune dl M despre ventilatoare sau mai bine zis cat de zgomotos este , tinind cont de cat de anemice sunt aripioarele de racire din fata ventilatoarelor .
  Andrei Girbea de la http://www.ultrabookreview.com se pare ca are o parere clara.
  Iata de ce am ales Apple Air M2 , care desi are ca SO ceva ce ma facea la inceput sa-l arunc pe fereastra , m-a cucerit prin 15 h + ( pe efficency cores ) si complet MUT

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu este foarte zgomotos, pentru ca procesorul nu este foarte puternic. Are TDP 20W totusi.

  Este un laptop pentru browsing, filme, putin Photoshop, etc.

  Andrei are preferintele lui, eu le am pe ale mele. Nu as alege Apple nici daca l-as primi gratuit. Ce-i drept, eu folosesc un Yoga Carbon de 13″, care are 800g.

Lasa-ne un comentariu: