lab501.ro

HP Pavilion DV7 – APU A6-3410MX

Scris de: , in categoria: Notebook, in 1 May, 2012.

Intrerupem putin seria de review-uri la ultrabook-uri pentru a prezenta un desktop replacement HP ce foloseste platforma A6 Vision (Fusion A6-3410MX APU) de la AMD. Dupa prezentarea platformei A6 si A8 pe desktop-uri in luna iunie, respectiv septembrie a anului trecut, am fost curiosi sa vedem cum se comporta acestea si intr-un laptop, atractivitatea acestei platforme fiind modul Crossfire asincron dintre placa video integrata si cea dedicata.

Am inceput acest review pornind de la premisa ca un desktop replacement trebuie sa fie apropiat sau foarte apropiat de performanta pe care o ofera un desktop, oferind in acelasi timp si mobilitate. Astfel, vom tine cont de modul in care se comporta in jocuri, in aplicatii de editare foto si video, precum si durata autonomiei in diferite scenarii. Vom discuta in concluzie, dupa testele de rigoare, daca premisa de la care am pornit se verifica sau nu.

Pe paginile urmatoare vom continua cu prezentarea constructiei si a design-ului, vom da detalii concrete despre specificatiile lui HP Pavilion DV7 si vom trece la prezentarea metodologiei de testare.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: HP Pavilion DV7 – APU A6-3410MX

 1. Nicu a scris pe:

  imi pare rau pentru munca voastra dar chiar erau cateva modele de laptopuri llano carora le-ar fi putut facut review ( de la asus si lenovo)
  Modele cu a6 3400m si placa video integrata 6520g2 pe la 17mil sau crossfire intre 6520g2 si 6650m care e mult mai buna decat 6490m testat de voi pe la 20-21mil

  Daca vreti si exemple concrete
  http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-lenovo-ideapad-z575gm-cu-procesor-amd-a6-3400m-140ghz-4gb-500gb-amd-radeon-hd-6520-freedos-gri–p59-311003

  http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/
  http://www.azerty.ro/laptopuri/laptop-asus-k53ta-sx079d-amd-quad-core-a6-3400m-640gb-4096mb

 2. Nicu a scris pe:

  au fost de-a lungul timpului din belsug pe la toate magazinele noastre online mari 4modele (2de la asus cu video integrat si dedicat si 2de la lenovo tot cu video integrat sau dedicat 6650m)

 3. Noua nu ne pare deloc rau pentru munca noastra, si HP-ul de fata merita testat :)

 4. Nicu a scris pe:

  ai dreptate,pentru unicitatea sa merita testat eu ma refeream initial la modelele care ar si merita achizitionate

 5. Nicu a scris pe:

  apropo de desktop replacement si de Maguay compania romaneasca pe care o admir si cu care stiu ca voi colaborati!
  Chiar as vrea sa vad un review la laptopul asta!
  http://www.maguay.ro/produse/portabile/maguay/maguay-myway-h1702x-I898

  la 618dolari primesti un laptop cu placa video dedicata nvidia 520m si cu display full hd (e departe cel mai ieftin laptop pe care am vazut asa ceva,si consider ca rezolutia nu e deloc de neglijat pentru cei care isi doresc cu desktop replacement pentru munca de ce nu si un joc mai vechi care sa ruleze pe rezolutia nativa)

 6. Licaon_Kter a scris pe:

  @Nicu: Pai si de ce nu cumperi tu un asemenea model sa il trimiti in teste aici asa cum a trimis acum HP?

 7. Nicu a scris pe:

  am dat doar o idee…si stiam ca lab501 colaboreaza indeaproape cu Maguay

 8. Este cu adevarat interesant MyWay-ul, dar pe de alta parte sunt foarte multe produse interesante care merita testate. Nu vom avea timp niciodata sa le testam pe toate, nici macar pe toate care merita.

Lasa-ne un comentariu: