lab501.ro

Review – Xiaomi Mi Smart Band 6

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 July, 2021.

Xiaomi Mi Smart Band 6

 
A venit vara si multi dintre noi se bucura de activitati in aer liber, indiferent daca discutam despre alergare, ciclism, drumetii sau sporturi acvatice. Si orice activitate de acest gen am practica, putem utiliza un companion digital pentru monitorizarea celor mai importanti parametrii, legati de activitate in sine (distanta, viteza) sau de raspunsul corpului nostru.

Unii dintre noi utilizeaza smart watch-uri, altii bratari pentru fitness si altii diverse hibride intre cele doua. Pentru ca, nu-i asa, progresul tehnologic a permis includerea unui numar din ce in ce mai ridicat de dotari chiar si in cele mai minione dispozitive, cum ar fi bratarile pentru fitness, acestea oferind din ce in ce mai multe functii.

De exemplu, anul trecut Mi Smart Band 5 revolutiona bratarile Xiaomi, aducand un ecran OLED mai mare si un port de incarcare magnetic, iar acum a venit randul lui Mi Smart Band 6 sa aduca imbunatatiri notabile. Cum ar fi adaugarea senzorului de monitorizare a oxigenului din sange, o dotare indelung asteptata de catre fani, avand in vedere ca pandemia prin care am trecut a facut pulsoximetrele un must-have al momentului.

Chiar daca cele doua modele sunt aproape identice din punct de vedere al design-ului, la interior avem parte de o serie de imbunatatiri notabile, iar astazi vom vedea exact ce aduce in plus ultimul model de banda inteligenta al celor de la Xiaomi.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: