lab501.ro

Review – FiiO X1 II

Scris de: , in categoria: Gadget, in 18 October, 2016.

FiiO X1 II

Playerele portabile sunt un domeniu nou abordat de noi, desi discutam despre un gadget pe care il utilizam multi dintre noi. Daca nu vrem sa ne consumam bateria sau avem nevoie de o calitate audio mai buna decat ceea ce pot oferi telefoanele din ziua de azi, atunci suntem obligati sa intram in lumea playerelor portabile, sau DAP-uri mai pe scurt.

FiiO este o companie chinezeasca infiintata in 2007 si care produce o multitudine de modele destinate segmentului audio, in special cel portabil. De departe cele mai populare produse FiiO sunt DAP-urile din seria X destinate redarii de continut necomprimat (lossless) pentru audiofili, urmate bineinteles de amplificatoarele de casti dedicate ce pot fi cuplate cu DAP-urile pentru o experienta audio de exceptie.

Astazi ne vom ocupa de a doua generatie a celui mai vandut player portabil din oferta FiiO – X1 – mezinul seriei X. Indiferent ca mergem pe strada, suntem la sala sau pur si simplu avem nevoie de o sursa mai buna pentru sistemul audio din masina, FiiO X1 II poate face diferenta. Chiar daca X1 II este cel mai accesibil model din seria X, acesta vine cu cateva facilitati ce inca nu sunt disponibile pe fratii sai mai mari, cum ar fi rotita cu touch pentru control, suport pentru casti cu comenzi pe fir precum si conectivitate Bluetooth.

Imbunatatirile fata de modelul initial X1, lansat acum aproape 2 ani, sunt consistente, asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba.

10

Comentarii

2 comentarii la: Review – FiiO X1 II

  1. Licaon_Kter a scris pe:

    Pagina 6: adisuu

  2. Daniel a scris pe:

    Felicitari pentru review! Oare de ce, intre timp, au revenit cu pretul vechiului X1 la 560?

Lasa-ne un comentariu: