lab501.ro

Review – Arctic Smart Charger 8000

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 June, 2017.

Concluzii

 
Am repetat testele efectuate in cazul lui UC-01, utilizand Arctic Smart Charger 8000 timp de o saptamana, pentru a incarca mai multe smartphone-uri simultan. Si de aceasta data, in cazul modelelor dotate cu chipset MediaTek sau Qualcomm timpul de incarcare a fost acelasi ca si in cazul utilizarii adaptorului inclus in pachet. Si totusi, si de aceasta data incarcatorul nu este compatihbil cu functia Fast Charge a celor de la Samsung, modelele dotate cu chipset Exynos incarcandu-se de la 5% la 100% in ~ 2h10min, fata de cele aproape 1h30min in cazul utilizarii incarcatorului din pachet.

Pe de alta parte, Arctic Smart Charger 8000 este compatibil cu Quick Charge 2.0 al celor de la Qualcomm, motiv pentru care am putut incarca un Galaxy S8 in timpul standard, chiar si in conditiile in care am incarcat in acelasi timp un S6 Edge+ dotat cu chipset Exynos si un X2 Xtreme dotat cu chipset MediaTek.

Prin urmare, raman la aceeasi parere ca si in cazul lui UC-01 – un astfel de dispozitiv este util pentru majoritatea utilizatorilor, indiferent daca discutam despre cei care calatoresc des sau despre cei care vor sa incarce mai multe dispozitive simultan utilizand o singura priza. Si in conditiile in care pretul (110 RON) nu este deloc departe de cel al unui incarcator de calitate dotat cu un singur port USB, am putea folosi un astfel de dispozitiv oricand, cu exceptia cazurilor cand avem telefoane dotate cu chipset-uri Exynos.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: