lab501.ro

Review – Arctic Smart Charger 8000

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 June, 2017.

Arctic Smart Charger 8000

 
Va povesteam in urma cu ceva timp despre Silverstone UC-01, un alimentator dotat cu 5 porturi USB, capabil sa incarce panala 5 dispozitive simultan. Spuneam in acel moment ca un astfel de dispozitiv este foarte util pentru cei care calatoresc mult, sau pur si simplu pentru cei care nu vor sa utilizeze un prelungitor cu mai multe prize pentru a incarca 2 telefoane si un GoPro, de exemplu.

Desigur, utilitatea unor astfel de dispozitive este indiscutabila, altfel nu s-ar inghesui mai multi producatori sa ofere astfel de solutii. De exemplu, al doilea producator de la care am primit asa ceva la teste este Arctic, binecunoscuti in paginile LAB501 pentru pastele termice pe care le produc. Ei bine, Arctic Smart Charger 8000 este un incarcator dotat cu 5 porturi USB, disponibil in Romania pentru 110 RON.

Specificatiile acestuia sunt similare cu ceea ce am vazut in cazul lui UC-01, inclusiv mentiunea legata de incarcarea rapida. Ramane de vazut cum arata device-ul, cum se comporta in timpul utilizarii si daca are aceleasi probleme de compatibilitate cu tehnologii cum ar fi Fast Charge, asa cum avea UC-01.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: