lab501.ro

Review – TP-Link Archer C5 V4

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 29 May, 2018.

Concluzii

 
TP-Link Archer C5 V4 este disponibil in majoritatea magazinelor din Romania pentru ~ 239RON, unele dintre acestea avand inca in stoc si versiunile mai vechi, pentru un pret similar. Desigur, fiind vorba despre un router Gigabit entry-level nu avem de-a face cu o platforma hardware de ultima generatie, insa producatorul compenseaza acest aspect prin utilizarea unor antene de mari dimensiuni, precum si prin optimizari software.

Datorita acestora, TP-Link Archer C5 V4 obtine performante bune in testele noastre, fiind un best-buy in aceasta zona de pret, aspect sustinut si de garantia de 3 ani acordata cumparatorilor. Cele 4 antene, impreuna cu prezenta conectorului USB care poate fi utilizat atat pentru partajarea continutului, cat si pentru conectarea unui modem 3G/4G, puncteaza de asemenea la acest capitol.

Nu in ultimul rand, prezenta functiilor avansate, cum ar fi controlul parental, posibilitatea de a configura pana la 8 retele wireless si posibilitatea de management de la distanta, ofera un plus de flexibilitate utilizatorilor, aceste functii fiind intalnite de obicei in alt segment de pret.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – TP-Link Archer C5 V4

  1. Pe de alta parte e un chipset mediatek, si e si vorba de tplink ceea ce inseamna ca ciclul de suport va fi foarte scurt. Versiuni mai vechi aveau ceva mai mult sub capota, si macar aveau si optiune de FW alternativ daca era nevoie

  2. SeniL a scris pe:

    Păcat că nu are usb 3.0,in rest suna bine.

  3. UnNene a scris pe:

    Ma bate gandul sa renunt la c5 vechi cu V2 si sa-l iau pe astalalt, V4 dar inca nu sunt convins. Am cautat si alte recenzii, dar parca sunt toate trase la indigo.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sincer nu vad de ce ai trece de la V2 la V4…

Lasa-ne un comentariu: