lab501.ro

Review – TP-Link Archer C5 V4

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 29 May, 2018.

Prezentare

 
Fata de inaintasii sai, TP-Link Archer C5 V4 este dotat cu o carcasa de culoare deschisa si 4 antene cu o lungime considerabila. Led-urile de stare sunt pozitionate pe latura superioara a routerului, in timp ce toata conectica este dispusa pe latura din spate.

Aici putem gasi conectorul alimentatorului, butonul On/Off, conectorul USB 2.0, portul WAN, cele 4 porturi Gigabit LAN, butonul WPS precum si butonul pentru resetarea routerului la setarile din fabrica. Partea buna este ca antenele sunt dispuse pe 3 laturi ale router-ului si pot fi pozitionate oricum ne dorim, routerul putand functiona atat in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – TP-Link Archer C5 V4

  1. Pe de alta parte e un chipset mediatek, si e si vorba de tplink ceea ce inseamna ca ciclul de suport va fi foarte scurt. Versiuni mai vechi aveau ceva mai mult sub capota, si macar aveau si optiune de FW alternativ daca era nevoie

  2. SeniL a scris pe:

    Păcat că nu are usb 3.0,in rest suna bine.

  3. UnNene a scris pe:

    Ma bate gandul sa renunt la c5 vechi cu V2 si sa-l iau pe astalalt, V4 dar inca nu sunt convins. Am cautat si alte recenzii, dar parca sunt toate trase la indigo.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sincer nu vad de ce ai trece de la V2 la V4…

Lasa-ne un comentariu: