lab501.ro

Review – AVM FRITZ!BOX 7530, FRITZ!WLAN Repeater 1750E, FRITZ!Powerline 1260E

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 17 April, 2019.

Concluzii

 
Cu doar putin peste 5 ani in urma testam primul set de produse AVM si eram placut impresionanti in acel moment de performanta lor, senzatie pe care am pastrat-o pana in zilele noastre. Cu toate acestea, modelul high-end de atunci este, evident, semnificativ mai putin performant decat mainstream-ul zilelor noastre, in timp ce setul powerline de atunci oferea performante modice pentru o retea moderna.

Astazi, avem de-a face cu un router de ~119 Euro care se poate lupta cu multe modele costisitoare la capitolul performanta si dotari, un kit powerline cu performante Gigabit si conectivitate wireless, precum si cu un repeater echipat acum cu conectivitate LAN si performante care depasesc tot ceea ce am vazut in cazul inaintasilor.

Pastrand intacta ideologia care a stat la baza generatiilor anterioare, FRITZ!BOX 7530, FRITZ!WLAN Repeater 1750E si FRITZ!Powerline 1260E ofera performante ridicate pentru un pret corect, precum si o combinatie optima intre usurinta in utilizare si posibilitatea de configurare avansata, producatorul german demonstrand inca odata ca isi merita locul ocupat pe piata de bastina.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – AVM FRITZ!BOX 7530, FRITZ!WLAN Repeater 1750E, FRITZ!Powerline 1260E

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Interesante produse, mai ales FRITZ!Powerline 1260E.

Lasa-ne un comentariu: