lab501.ro

Review – AVM FRITZ!BOX 7530, FRITZ!WLAN Repeater 1750E, FRITZ!Powerline 1260E

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 17 April, 2019.

AVM FRITZ!BOX 7530

 
In urma cu 5 ani si jumatate, colegul meu George va povestea despre produsele celor de la AVM, binecunoscute pe piata din Germania, dar mai putin cunoscute in momentul respectiv in Romania. Ce-i drept, nici in zilele noastre nu as putea spune ca exista prea multe retele in Romania care utilizeaza routere Fritz!, insa nici nu putem spune ca nu sunt cunoscuti, acesta fiind articolul cu numarul 5 pe care il dedicam producatorului german aici, pe NEXT.

Asa cum era de asteptat, chiar daca AVM este un producator aparte, care ofera produse specifice, ticsite cu functii pe care majoritatea producatorilor nu le ofera, strategia lor pe termen lung este similara cu ceea ce am vazut in cazul altor producatori. Astfel, produsele sunt imbunatatite periodic din punct de vedere tehnic, specificatiile fiind aduse la zi in cazul fiecarei lansari, iar sistemul de operare evolueaza si el, atat din punct de vedere al usurintei in utilizare, cat si din punct de vedere al securitatii datelor.

Daca in trecut v-am povestit despre varfurile de gama FRITZ!BOX 7390, 7490 si 7390, precum si despre un router entry level, modelul 4020, sau “Baby Fritz”, asa cum il numeam noi atunci, astazi a venit momentul sa vedem ce ofera un router Fritz! din gama mainstream, mai precis FRITZ!BOX 7530.

Desigur, acesta nu a venit sigur la teste, fiind insotit de FRITZ!WLAN Repeater 1750E si FRITZ!Powerline 1260E, varfurile de gama pentru categoriile lor in portofoliul celor de la AVM. Prin urmare, astazi vom vedea ce au de oferit cei de la AVM in segmentul mainstream router, precum si cum arata cele mai recente repeater-e si adaptoare powerline.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – AVM FRITZ!BOX 7530, FRITZ!WLAN Repeater 1750E, FRITZ!Powerline 1260E

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Interesante produse, mai ales FRITZ!Powerline 1260E.

Lasa-ne un comentariu: