lab501.ro

Review – Asustor AS1002T v2

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 22 November, 2019.

Concluzii

 
Asustor AS1002T v2 incearca sa ofere un raport optim intre performanta, pret si usurinta in utilizare, iar incercarea producatorului taiwanez este una reusita, NAS-ul fiind potrivit pentru cei care pasesc pentru prima data pe taramul stocarii atasate in retea, dar si pentru cei care au deja experienta in acest domeniu si isi doresc o optiune rapida si ieftina.

Cu un pret de ~800 RON, Asustor AS1002T v2 nu face rabat la calitate, vitezele atinse in timpul testelor fiind demne de orice model Gigabit high-end echipat cu doua lacasuri pentru hard disk. Cei doi conectori USB 3.1 ne ofera si posibilitati de extindere, Asustor AS1002T v2 putand gazdui o unitate de stocare externa si o imprimanta, de exemplu, iar interfata ADM pastreaza aceeasi functionalitate ca si in cazul modelelor high-end din portofoliul Asustor.

Per total, intr-un birou modern, PC-ul ar trebui sa fie echipat cu unul sau doua SSD-uri, un hard-disk de capacitate mare si un NAS pentru back-up, file-sharing in reteaua de acasa, respectiv server multimedia. Iar Asustor AS1002T v2 se potriveste de minune acestui rol, chiar si pentru cei care nu au mai utilizat niciodata un NAS.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: