lab501.ro

Prezentare – ZUS Smart Car Finder

Scris de: , in categoria: Gadget, in 2 February, 2017.

ZUS Smart Car Finder

 
Este amuzant cum uneori mici dispozitive isi fac aparitia pe piata inainte sa stim ca avem nevoie de ele, cu toate acestea cred ca exista destule exemple de acest gen in toate domeniile. Am putea trai linistiti fara hub-uri USB, stick-uri OTG sau unelte pentru delid, asta nu inseamna totusi ca nu ne fac viata mai usoara daca avem efectiv nevoie de ele. Un astfel de exemplu este si micul dispozitiv despre care va voi povesti astazi, dispozitiv pe care l-am primit de la o companie pe care probabil putini dintre voi o cunosc – Nonda.

Desi suna a nume ales de taiwanezi pentru un start-up, Nonda este o firma americana, cu sediul in Silicon Valley, mai precis Palo Alto, California, iar numele inseamna No NDA. Cu toate acestea, Nonda este un start-up, mai precis unul lansat in 2014, iar portofoliul de produse anuntate include si modele pentru care finantarea a fost obtinuta pe Kickstarter.

Noi nu va vom povesti totusi despre proiectele care nu exista inca in retail, ci despre un mic dispozitiv lansat pe piata anul trecut, mai precis ZUS Smart Car Finder. Desi suna a dispozitiv dedicat blondelor, ZUS Smart Car Finder indeplineste mai multe functii, fiind un mic incarcator de masina inteligent. Astfel, dispozitivul este dotat cu doua porturi USB reversibile (asta inseamna ca desi utilizeaza clasicul conector Type A nu conteaza in ce pozitie introduceti cablul in ele), care pot livra fiecare pana la 2.4A @ 5v.

Mai mult decat atat, cu ajutorul aplicatiei Smart Car Finder putem gasi masina in parcarile aglomerate, daca am uitat unde am parcat, sau putem monitoriza nivelul de incarcare si starea de sanatate a bateriei autoturismului. Cum spuneam, nimic iesit din comun, dar util pentru o anumita categorie de utilizatori.

 
intro

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – ZUS Smart Car Finder

  1. George a scris pe:

    E disponibil de ceva vreme si pe la noi.
    Doar 2 exemple:
    http://www.emag.ro/incarcator-auto-smart-nonda-zus-fast-charging-2-x-usb-zu22bkrn/pd/D2YXP2BBM/?ref=no_results
    http://mediagalaxy.ro/incarcator-auto-universal-nonda-zus-smart-locator-2×2-4a-black

Lasa-ne un comentariu: