lab501.ro

Review – SPC Gear GK630K Tournament RGB Pudding Edition +KC104 DBL Shot PBT

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 May, 2022.

SPC Gear GK630K Tournament RGB Pudding Edition

 
Vine vara, dragii monstrului, cu soare, caldura si relaxare, cu gratare, excursii la mare sau la munte si nu in ultimul rand voie buna. Desigur, pentru unii dintre noi vara inseamna si munca, birou, rezolvat diverse situatii, pregatiri pentru toamna s.a.m.d. iar zilele petrecute la birou se incheie uneori la terasa, alteori in fata PC-ului, in compania jocului preferat, adica o metoda de relaxare pe care cu totii o practicam cel putin saptamanal.

Si asa cum stim cu totii, atat pentru lucru, cat si pentru gaming, avem nevoie de o interfata cat mai comoda si performanta intre noi si notebook sau PC, iar acea interfata este alcatuita din ceea ce numim generic periferice. Stiti voi, tastaturi si mousi, adica obiectele despre care Neo ne povestea cu o implicare aproape religioasa nu cu mult timp in urma.

Sper ca ati citit cu totii partea I a epopeei dedicata cu atata pasiune tastaturilor, prin care am incercat sa va familiarizam si mai mult cu un obiect pe care cu totii il folosim de ani de zile, dar poate nu l-am privit niciodata cu atata evlavie, asa cum o face colegul nostru. Dincolo insa de implicarea emotionala, sper ca articolul respectiv v-a ajutat sa intelegeti mai bine partile componente ale unei tastaturi, diferitele tipuri de tastaturi si nu in ultimul rand rigorile pe care trebuie sa le avem in vedere in momentul in care alegem o tastatura.

Si cu acest bagaj de cunostiinte in arsenalul nostru, parca acum ne este mai usor sa evaluam o tastatura, tinand cont de toate criteriile importante. Desigur, pana la urma alegerile unui periferic depind foarte mult si de gusturile si preferintele personale ale fiecaruia, insa acest aspect va apartine in totalitate. Treaba noastra este sa prezentam produsul in detaliu, astfel sa va ajutam sa va dati seama daca acesta vi se potriveste sau nu. Iar astazi… ei bine astazi vom discuta despre SPC Gear GK630K Tournament RGB Pudding Edition.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: