lab501.ro

Review – Roccat Khan AIMO

Scris de: , in categoria: Periferice, in 5 February, 2018.

Teste si concluzii

 
Fiind vorba despre un headset dotat cu placa de sunet interna si conector USB, nu am putut sa il trecem prin toate seturile noastre de teste, Roccat Khan AIMO fiind testat conectat la PC. Am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d.

Pe partea de gaming, am incercat castile in World Of Tanks, Titanfall 2 si Mortal Kombat X. Nu in ultimul rand, am inregistrat mai multe sample-uri schimband setarile microfonului, am initiat apeluri pe Skype si am utilizat headset-ul pe post de hands-free impreuna cu telefoanele mobile.

Personal am preferat intotdeuna solutiile audio care se conecteaza prin jack de 3.5 mm la placa de sunet a PC-ului / notebook-ului, sau la DAC-ul extern, solutiile dotate cu amplificator/DAC intern fiind potrivite pentru cei care utilizeaza un desktop sau notebook dotat cu o solutie invechita, care nu se ridica la inaltimea exigentelor moderne. Cu toate acestea, cei de la Roccat au facut o treaba buna in cazul lui Khan AIMO, acesta oferind un sunet cald, plin, placut.

Este adevarat, as recomanda acest headset in special gamerilor, in cazul auditiei muzicale frecventele joase avand tendinta de a acapara atentia, in timp ce mediile parca nu se simt chiar asa cum ar trebui. In sprijinul acestei afirmatii vine si calitatea microfonului, acesta avand performante foarte bune indiferent de situatie. Per total, daca aveti nevoie de un headset de gaming, utilizati intens comunicarea verbala in timpul sesiunilor de gaming si nu aveti un PC sau un notebook dotat cu o solutie audio moderna, atunci Roccat Khan AIMO poate fi o solutie potrivita.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: