lab501.ro

Review – Redragon Icon H520

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 March, 2022.

Concluzii

 
Redragon Icon H520 se gasesc pe piata din Romania in jurul sumei de 200 RON, pret justificat pe deplin prin calitatea constructiei, a accesoriilor incluse dar si prin rezultatele acustice. Cupele confortabile, scheletul si balamalele din aluminiu si headband-ul “floating”arata ca cei de la Redragon au tintit ergonomia si rezistenta la actiuni mecanice repetate atunci cand au proiectat Redragon Icon H520. Desi este clar ca Redragon s-au inspirat din HyperX Cloud, unele din cele mai reusite si cele mai vandute perechi de casti, Icon H520 nu dezamageste si ne creaza o surpriza chiar placuta.

Pachetul de accesorii bogat ce include si o husa hard-cover, calitatea sunetului foarte buna atunci cand sunt conectate prin conectorul 3.5” si decenta atunci cand sunt conectate prin placa de sunet USB inclusa, ma fac sa recomand Redragon Icon H520 tuturor celor care isi doresc o pereche de casti cinstite si care tintesc peste categoria de pret din care fac parte. Pasionatii de bass si cei care isi doresc un volum extrem de puternic nu trebuie sa se uite la altceva, H520 este exact ceea ce au nevoie.

Desi jocurile si filmele exceleaza pe aceste casti, daca gadilam un pic egalizatorul reusim sa le facem liniare si pentru muzica. Pe mine unul, Redragon Icon H520 m-au impresionat prin calitatea constructiei si a sunetului, raspunsul in frecventa, bundle-ul generos dar si pretul bun. In concluzie recomand calduros, sariti pe ele. Bravo Redragon!
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: